Är våren här nu?

Idag verkar det som det iallafall. Solen lyser helt underbart där ute, och det blir nog att gå ut en sväng efter lunch. Hugo ligger och jäser i sin säng och jag och Maja tittar lite på bompa. Snart dags att börja laga lite mat!

Hoppas på att få iväg lite skit till återvinningen idag, och även köpa lite färg till vardagsrumsbordet =) Trodde jag hade vit färg så det räckte till hyllorna i garderoben, men jag tror tyvärr inte det. Så det måste nog inhandlas med!

Ska kolla på ett par nya träningsskor med, vet inte alls hur jag ska hinna med allt =) Men jag är ju ledig i morgon, så då kanske man kan åka ner till stan på förmiddagen.

Hittade jättefina gardiner till vardagsrummet, men fasen vad dyra de var... Vet inte om jag ska köpa dom än, jag måste nog fundera lite till =)

Nej, dags att börja med lunchen då!

Snor!

Ja fy fasen, näsan är igentäppt, men det är bara att överdosera med nässpray så kommer jag nog överleva =)
Det vart kämpigt att träna igår, men aerobicsen är så jädrans kul så det vill jag inte missa... Och så måste jag bli bättre med detta sockerätande. Det får bli ett slut nu... Men förbjudet är det ju inte, måste bara sluta äta jämt och hela tiden =)

Hugo är bättre med förkylningen. Det rinner lite fortfarande men som sagt mycket bättre.

Bäst att ta en dusch innan skrutten vaknar igen!


RSS 2.0