En kopp kaffe och en lussebulle att starta...

En kopp kaffe och en lussebulle att starta dagen med =) Hugo stackarn har blivit värre o hostar som bara den! Men som tur va ingen feber! Snuttan är på dagis o busar en stund. Hon vart skogstokig igår när hon inte fick gå till dagis! Så skönt när det är åt det hållet. För ett tag sen ville hon inte gå alls. Men jag tror det var att jag var hemma med Hugo och hon inte fick vara med då. Skriver sen, Hugo lacka ur när han inte fick tag i sin leksak.


Natti natti...

Eller ska man gå och lägga sig när jag vet att Hugo snart vaknar...
Gamla CSI avsnitt kanske?

Fick iallafall lite lussebullar bakade. Väldigt fina då Maja hjärtligt hjälpte mig =) Hon tyckte det var så kul att jag nog gör en omgång till i helgen.
I morgon blir det pepparkakor, tror hon kommer gilla att kladda med kristyr...eller glasyr...eller vad tusan det heter. Kladdet man kan kladda på =)

Brr...nej jag kryper ner i sängen en stund...



Mina små mystomtar =)



*BUS*

Klockan närmar sig 15.00...och nu är fanta...

Klockan närmar sig 15.00...och nu är fantasin slut... Rastlösa och halvtrötta barn. Funderade på bak men tror både Maja o Hugo är för trötta... Lägger en deg på jäsning så kan jag baka när karln kommer hem...och vill barnen vara med då så får de väl det! Ringde ju BVC förut och Hugos förkylning är bara att härda ut, då pencilin inte gör det bättre, snarare värre... Men hon var jätte gullig och var ändå förstående så det var skönt. Angående Majas mage så ska vi köra en omgång Laktulos så magen kommer igång och att det inte blir nån ond cirkel. Kanske slutar med att hon inte vill bajsa alls. Och så hoppas vi att aj aj i magen går över med! Nej underhålla lite då! Förslag något???


Är hemma med båda barnen idag. Maja är lit...

Är hemma med båda barnen idag. Maja är lite halv hängig idag, så det är säker något på G =( och Hugo snorar som vanligt =( När ska detta gå över? Är det normalt att vara sjuk tiden? Hugo (och då överdriver jag inte på något sett) har varit förkyld sen han var 1 vecka gammal. Det har blivit lite bättre men så fort det varit på väg bort har nästa kommit. Det kan ju inte vara bra för kroppen? Och Maja o hennes stackars mage. Så stenhård så det är inte klokt. Tycker så synd om henne. Här om dagen var det nog det värsta jag varit med om. Då var det verkligen stopp =( så nu är det dags att ringa BVC om lite råd... Så idag är det bara en massa mys och gos här hemma och så får vi hoppas att det här snart ger sig =( Tjohej så länge!


Deppig

Ja lite deppig är jag när jag inte får sätta upp mina julsaker till 1:a advent. Men va fasen ska man göra. Allt ligger ju på tippen och vi har inte haft tid att åka in och handla heller =(
Skulle åkt idag, men då blir det snöoväder istället. Är kanske inte meningen att man ska få som man vill. Inte ens ibland...
Och Folks(k)am är ju inge vidare heller. En handläggningstid på minst 3 månader. Och när G har ringt har de skyllt på personalbrist och extrapersonal, så man kan ju börja fundera på vad fan man har försäkring för när man inte får hjälpen när man behöver. Har lagt ut så mycket pengar på el till byggarna och de pengarna får vi inte se än på länge...
Ska väl ta och hoppa in i duschen, ingen lust med något idag...

Tack för alla gulliga kommentarer! =)

Ni är ju så söta =)

Dock är jag inte rökfri, men tog steget att köpa sugtabletter!
Allt ni skriver stämmer såå bra, nu måste jag bara lära mig att säga nej till mig själv.
Nu är det ju också skitbra att sluta då man inte vill gå ut i kylan...
Blir också lite förbannad på mig själv att jag inte kan ta mig i kragen. Jag vet ju att det går!

Dagen då jag fick reda på att jag vänta Maja var det stopp...och inget jobbigt alls... Visst saknade jag det och cigaretten efter 1 års uppehåll var precis lika god som den sista jag tog.
Men nu gäller det hälsa och välmående, och det kommer bli skitjobbigt.
Kan inte säga att jag kommer bli rökfri från steg 1 men jag ska kämpa...
Jag har nog inte riktigt den där viljan som man måste ha, men jag hoppas att den kommer...

Det är ju ett beroende, ett beroende som jag inte tror kommer släppa, men blir lättare med åren.
Jag vill få tillbaka orken, känna mig frisk!



Gustaf kollar på fotboll, så jag spelar in Grey´s...måste nog se det innan jag lägger mig...
På lördag måste vi in till Lkpg och armbåga oss fram bland alla julsaker...för gardiner och julstjärnor ska FAN upp på söndag! Har ju inte en pryl kvar...och julklappar ska handlas med för den delen!

Tjohej!!

Det här med rökning...

Har funderat massor...läst massor...
Och jag vill...fast ändå inte...sluta alltså...

Så svårt att ta steget, men nu har jag bestämt mig för att ge det ett försök. Men jag har inte den motivationen än, men den kanske kommer när man märker hur mycket bättre man mår, hur mycket friskare och fräschare man känner sig...

Och vissa saker förändrar ju läget med... Men vi ska väl se till att det blir ändring på det!

Men var börjar man? Rökavvänjning? Behövs det? Ska man prova på egen hand?

Jag slutade ju min första graviditet, utan större bekymmer...
Men den andra lyckades jag bara några veckor, fast då under andra omständigheter...

Det är det som är i mitt huvud just nu...men sen är det allt runt om. Det sociala som att ta en kaffe och en cigg med sina vänner, morgon cigaretten...sen en massa onödiga cigaretter också...
Måste nog ta mig i kragen och dagen D är det bara stopp...

Nu ska jag bara övertala den andra...och inte Gustaf för han är med på det... Nämligen min far...

Läsa lite mer...lite otäcka och äckliga saker som kan övertala mig...
Det värsta är ju att man vet nästan allt...men ändå stoppar man cigg efter cigg i munnen...

Jaja...det här fixar jag...eller?!

Tjohej!

Som vilken natt som helst vaknade Hugo vid...

Som vilken natt som helst vaknade Hugo vid 4 tiden... Trött trött trött men bara att gå upp o ge honom mat, då det är helt omöjligt att söva om honom igen... Och så som han skriker på nätterna så är det inte ens någon idé o bråka för då vaknar Maja med. Hoppas att han kan sova hela nätter snart för man har verkligen ingen ork =( Men det verkar inte som det. Han står i sin gåstol o härjar på sin syster som vill kolla på Bompa... "Dumma dumma" muttrade hon och gör sura miner =) Ska väl göra lite frukost åt herrskapet...


Trevlig helg med trevligt sällskap! Ja i ...

Trevlig helg med trevligt sällskap! Ja i fredags för vi till Ullared o Gekås! Till min stora förvåning var det bara att kliva in, ingen kö alls =) Visst var det mycket folk, men det är det ju alltid. Man blir trött i huvet o glömmer hälften av vad man skulle ha! Blev en del men bäst av allt var att jag hitta "billiga" Viking kängor åt Maja, och dom passa perfekt!! =) Dock på SkoBo, men så bra! Köpte svarta så kan lillebror ärva dom *hihi* en hel del kläder till barnen o Gustaf o 2 fina jackor till mig! =) Maja är på dagis idag. Har inte varit på hela veckan, och idag var det en glad och sprallig Maja som vinkade hej då i farten och sprang in o lekte med de andra! Nej en kaffe o cigg innan Hugo vaknar igen! Tjohej!!


Jaha ja...redan november?!

Ja dagarna bara drar förbi med otrolig fart... Helt otroligt!
Höstlovet är snart över och då är det tillbaka till vardagen...
Fast först blir det Ullared i morgon =) Kommer inte vara ensamna, men det får gå... Ska bli kul att komma iväg med vännerna =)

Och på söndag ska vi på kalas hos Maja och Hugos kusin! Stora killen blir ju ett år i morgon =)

Ska väl ta och laga lite mat innan Maja somnar =)

RSS 2.0