Härligt

Ja nu är det härligt att man kommit igång. Trodde att det skulle bli som vanligt, att man skulle lägga ner träning när man blev sjuk, men icke. Även att kroppen var mör efter maginfluensa var jag och tränade, även om det var segt. Nu börjar det märkas, inte på vågen, men fläsket försvinner, sakta men säkert, och jag blir bara på bättre och bättre humör =)

Denna vecka har jag haft "sportlov" med resten av familjen. Skulle gjort en massa men barnen är inte krya, så det är bara att vänta på att de blir friska så får vi ta det då...
Skulle även åka iväg i helgen, jag och älskling, men vi får väl se hur barnen mår först...

Vill ta tag i garderoben men något Linköping blir det nog inte, så åker väl in till Ö&B sen och köper lite spackel och färg så man kan börja iallafall. Vet inte riktigt hur jag vill ha det, men det blir nog bra, bara man har rivit ut allt. Ska hitta någon bra stång att hänga kläderna på. IKEA hade, men inte sån jag ville ha...ska leta vidare...har ju inte så mycket kläder jag kan ha längre. Får spara dom som "lockbete" tills man fått bort allt fläsk.

Träffade världens sötaste Noel igår. O vad mysigt det är med bebisar...MEN nej, som det känns nu blir det inte fler på ett tag... Det är otroligt mysigt, men nej...eller... Nej, jag är nog nöjd som det är just nu... =)

Ska hoppa in i duschen nu så får vi se vad dagen erbjuder...

Dags att sova?

Snart iallafall... Har varit och tränat idag, och det är lika skönt som vanligt. Ser det inte själv men älsklingen säger att det märks att man förbränner lite. Tycker fortfarande att man är lika fläskig som innan...men piggare och fräschare, och det är kanske huvudsaken?

Ledig idag, skönt innan helgen, då är det full rulle inne på jobbet med folk som ska gå och kolla på melodifestivalen. Och de är säkert törstiga när de kommer tillbaka så det kommer nog bli en sen kväll kan jag tänka mig.
Ska ta ett Zumba pass innan så jag kommer nog vara lagom mör i kroppen på söndag =)

25 år har man blivit med. Fick mig en symaskin av mamma och pappa och moster så nu blir det att köpa tyg och sy lite vårgardiner och kuddfodral till nya soffan...när den nu tänker anlända... Men det är ju Jysk vi pratar om så man får väl vara glad om man får den innan midsommar =P

Hugo har blivit jätte kinkig och tykänslig, vilket jag hade hoppats på att han inte skulle bli, men men... Han är ju en liten gosegris och vi har busat och badat nu ikväll så han somna som en stock i pappas famn. Han vaknar nog snar...han gnäller lite då och då, så jag ska väl försöka få lite sömn innan nattpasset börjar. Han som sovit så bra de sista dagarna. I natt var jag uppe med honom mellan två och halv fyra, sen orka jag inte så Gustaf fick ta över... Tänder? Nja, tror inte det...kanske håller på att bli sjuk?

Maja hon pratar och babblar och juttrar som aldrig förr. Det går inte att få stopp på henne =) Och hon har så roliga komentarer, t.ex när jag hämta henne hos morfar förut sa hon:
-Mamma, jag tror jag har Musses klubbhus i magen...lyssna, det låter som så...och sen världens asgarv... Fantasin är på topp? Jajjemen!!

Nej sova som sagt...
Det är ju en dag i morgon med!

BVC

Ja idag var det dags för BVC. Har inte varit där sen i oktober, så det var kul att få veta vad pyret väger och hur lång han är. Så nu är han 73 cm och väger 9550 g, den lille klumpen =) Tänk att han snart är 10 månader...inte alls långt kvar till året. Det har gått något fruktansvärt fort!
Och lilla Maja blir snart 3 år =) Stora tjejen nu som verkligen vet vad hon vill! =P

Men hallå, vilket SKIT väder man vakna till idag. Inte f*n vill jag ha mer snö. Så nu vet jag vad jag önskar mig till i morgon! SOL! Fast det lär jag väl inte få iallafall...

Om man skulle gå upp och väcka lillfis och ge honom lite mat innan vi åker och hämtar sessan...sen blir det jobb hela kvällen!


Kom just på...

att jag fyller på fredag. Hela 25 år =)
Vad önskar man sig? Inte en aning... Har ju det mesta jag behöver...
Nej det är svårt, de saker jag önskar mig just nu är ju bara saker man inte kan önska sig, dvs nytt kök och badrum. Men det kommer till våren får vi hoppas! Ska väl in till Linköping på lördag och kolla på IKEA och Elgiganten om hur vi ska ha det. Eller hur vi ska ha det vet vi, men vad det kommer att kosta.

La i en färg i håret då det åkte av en hel del i måndags när jag klippte mig, och min riktiga hårfärg var visst ljusare än jag trodde så man såg nästan skallig ut på vissa ställen =P

Solen lyser så fint ute så jag kanske tar barnen och promenerar lite efter jag hämtat Maja.
Ikväll blir det äntligen lite jobb igen. Jäkla sjukdommar hela tiden. Vad kommer härnäst? Men så är det väl att ha småbarn, det är sjukdommar hit och dit mest hela tiden. Speciellt när de är på dagis. Maja släpar hem baciller som Hugo får så den stackars lille pojken har nog inte varit helt frisk många dagar av sitt liv =/

Inte mycket träning har det blivit heller, så det måste jag ta tag i igen. Blir på lördag fm, så då lär jag väl ha träningsvärk igen =/ men det är det värt!

Nej, dags att fixa i ordning sig då!

Ha en trevlig dag och gå ut och ladda batterierna i denna UNDERBARA SOL!!


Önskar våren var här på riktigt...

Ja, såna här dagar längtar man bara mer och mer till solen =) underbart!!
I söndags var det bra väder med, då var vi tvungna att ta en promenad, var helt underbart!

Dagen har väl inte bjudit på så mycket, mer än lite handling, pantning och en sväng på återvinningen. Städade lite medans lilleman sov i förmiddags, mest plock då det är helt onödigt att skura golv då det kommer vara skitigt om en timme igen, och eftersom det är kalas på söndag tar jag det då istället.

Tillbringade förra helgen i Stockholm med mina fina tjejer med =) Det var kalas trevligt! Var på Golden Hits och gick på stan och hade det så trevligt! Det måste verkligen göras om =)

Magsjuka har vi också klarat av i denna familj. Eller Gustaf är väl sist ut, Hugo verkar ha klarat sig, eller om det bara var åt "andra hållet" för magen är kass, men har varit det ett bra tag så det blir väl att starta om på ruta ett. Jobbigt bara att han vägrar majsvälling...men något annat ska vi väl kunna hitta på. Ska till BVC på torsdag så jag får väl rådfråga då.

Nehe, om man ska göra lite mer nytta kanske?
En kopp kaffe till...


RSS 2.0