Orkeslös

Ja, jag har verkligen ingen lust med något idag. Trött och seg...

Hade supertrevligt igår hos grannarna! Tack Karin och Micke för god mat och dricka!! =) Och Maja var helsåld på lille Zeb och skulle bara springa ut och busa med honom.

Så idag blir det nog en lugn dag med lite plock här hemma och mys. Tror Hugo sover i vagnen...han är iallafall tyst och Maja klipper gräset med pappa.

Har en tvätt i maskin som jag ska försöka hänga upp...sen har jag nog några maskiner till och köra.

Jo, det blir nog en planeringshelg skulle jag tro... Och eftersom jag vet att DU läser min blogg kan jag ju inte skriva så mycket =P
Har lite bröllopsnerver nu känner jag. Det pirrar i magen =)

Lunch

Ja, dt blir lätt lunch idag, har ingen lust, och man blir inte speciellt hungrig heller av denna underbara sol =)
Men Maja har beställ korv och "makamaroner" men vi kanske tar köttbullar istället, får se.

Ska iväg till Eva en sväng, så Maja fick vara hemma från dagis idag, så blir det en stund i morgon istället.

Har väl inte hänt så mycke på sistone, är mest hemma och busar och gosar med mina barn. Härligt när solen är framme så man kan vara ute, och släpper man ut Maja får man aldrig in henne. Igår kväll visa pappa hur man blåste bort "luddet" på gamla maskrosor och sen gick det inte att få in henne. Sen decka hon sittandes jämter pappa i fotöljen.
På tal om fotöljen, jag har fått bort ALLA fläckar med något supermedel jag hitta. Maja har ätit det mesta i den och lämnat en hel del spår, men nu är de puts väck =))

Annars är väl veckan lugn. Ikväll blir det laidies night med Ela och Hella. Ska prova klänningarna och så ska vi till Mika och kolla vad det blir för frisyrer på dagen D.

Försökte måla mina naglar förut med, men det är fasen inte lätt. Självklart skulle Hugo vakna och ha mat precis när jag (nästan) var klar, och Maja klättra och skulle också måla så man fick jaga henne runt i hela huset när hon snodde nagellacket. Busunge =)
Så det var käk till Hugo och allt blev förstört, men men, det får väl va så länge, och Maja fick rosa nagellack så hon var nöjd. Nu sover båda och är hur harmoniska som helst...typiskt...

Nej om man ska laga lite käk innan vi går bort till Eva då...

RSS 2.0