Så skönt!

En hel ledig helg, det har jag längtat efter, men fy vad trött jag varit.
Igår var vi på Egebylund nästan hela dagen, titta på djuren och hjälpte pappa och farfar på loppisen. Sen bar det av till V.Harg och titta på när mormor och morfar målade stugan. Och så blev det fika hos moster Annika.

Idag ska vi till Strålsnäs på föräldra fika. Ska bli kul att träffa alla igen, de små är ju inte så små längre och alla är ju så charmiga.

Maja har hamnat i någon 1års trotts. Skriker, gråter och slåss hela tiden. Inget duger, och mamma försöker hålla humöret uppe =/

Nu ska jag tvätta ur färgen ur håret och byta på Maja, det luktar bajs här...



Äter russin hos farmor =)

Dålig uppdatering?!

Ja, så blir det ibland och inte kommer det bli mer idag heller =)
Ska gå och kojsa nu, hjärnan är som gegga efter ett 14 timmars pass *suck*
Men som vanligt ska jag ligga och fundera på vad jag kunnat ställa till i Fidelio idag...hopplöst, kan inte släppa jobbet en sekund nu, så mycket i huvudet på en gång...
Blä... Ser VERKLIGEN fram emot en ledig helg just nu...

Oj så trött jag är...

Uppe med tuppen halv sex i morse för att hinna till jobbet till kvart i sju. Men så skönt att få jobba lite förmiddagar!!
Tycker att det gåt framåt, hjärnan känns lite som gelé och kommer nog rinns ut ur öronen innan veckan är slut, men lite fastna, lite får man fråga om...om och om igen =) Hoppas inte brudarna tröttnar på mig...
På fredag slutar Vagelis =((( och Jenny går hem på mammaledighet. Emma var inne med sin lilla Ronja och hälsade på. Helt underbar, kolsvart hår, precis som Maja när hon var nyfödd och det där speciellt utseendet bebisar har som gör att man nästan smälter =)

Av någon lustig anledning hade jag hur mycket energi kvar som helst när jag kom hem från jobbet, så jag städade bilen och fyllde på det som behövdes fyllas på, förutom olja, men det får jag göra i morron. Inte konstigt att den låter som den gör *haha*
Och däcken är bytta (tack älskling) kanske möjligtvis behöver balanseras, och så ska skatteugglan på så fort jag tvättat bilen...fast jag måste nog sätta på den innan, tror det är över en månad sen  jag fick den kom jag att tänka på...

I morron skulle vännerna sola näsan på Ringvägen, men jag har lite att fixa med på förmiddagen och så jobbar jag hela eftermiddagen så jag får skippa det...den här gången oxå...
Men på fredag hoppas jag på en fika, den ska bli så skönt att koppla bort jobbet nu, är som sagt så seg i skallen...

Och vad vi behöver handla...har inte gjort det än...så på fredag blir det att stor handla tror jag...

Navy CIS väntar nu =)))

På bättringsvägen??

Jo, nu känner man sig iallafall bättre. Hostan finns fortfarande men den avtar...
Maja har feber men jag kan bara inte fatta vad det kan vara. Får ringa BVC i morron och hoppas på att hon får en tid så vi kan åka med henne. Fast vad kan de göra? Har hon inget infektion eller bacill så finns det ju inget pencilin som hjälper heller... Jaja, lite rådgivning kanske man kan få.

Har möte på jobbet i morron så jag måste åka tidigare, men om det är det här fina vädret ute vill jag ta en promenad =) Och så MÅSTE jag åka och handla kattmat oxå. Katterna skriker ikapp här hemma, men nu fick de falukorv så de klarar sig till i morron!

Mamma och pappa titta förbi på en fika i förmiddags. Hade med sig "dammsugare" som Maja glatt stoppa i sig =) så söt hon är min lilla sessa.
Tröttis var hon idag. Vaknad och fick välling sen la hon huvudet på min mage och ville mysa, så somna vi båda i soffan framför disney channel =)

Sen åkte Gustaf och Maja och grilla korv hos farmor o farfar och det var tydligen också poppis =)


Nej nu ska jag kolla Navy CIS och sen blir det sängen.


Trött på sjukdommar

I stort sett tjutfärdig... Hostan ger sig aldrig, och när man ringer HVC så ska man bara vila... Hur i helvete kan man vila när man hostar upp lungorna så fort man lägger sig ner.
Kommentaren jag fick:
- Ja men vi har ju faktiskt väldigt mycket att göra just nu..

OCH?!?!?! Så när HVC har mycket att göra prioriterar de bort de som inte är dödssjuka eller vad? Fan säger jag bara, fan vad jag är less på detta! Vad har man då HVC för? Ringa och klaga lite och få ett besked om att man bara ska lägga sig och vila. Jag har ett jobb och sköta, hur ska man orka när man inte känner sig bra?

Dagen börja bra igår. Migrän så det sjöng om det. Mådde illa och rummet bara snurra... Men efter ett par tabletter och en dusch vart det lite bättre och dagen blev till slut en bra dag.

Nu ska jag fixa i ordning mig och åka till jobbet. Har pluggat lite Fidelio och snart sitter det nog =)

Stackars lilla Maja är febrig fortfarande och snorig. Men Gustaf och hon tar en sväng till mormor och morfar sen på påskmiddag.

En tuff vecka väntar...tror jag är ledig på fredag om jag inte minns fel =)

Vad är det här?

Jo visst, nu är jag relativt frisk, ska åka och jobba i morron och det ska bli riktigt skoj!! Länge sen jag kände så men nu har jag fått en nytändning och det behövdes!

Men när jag äntligen blivit frisk är det Maja´s tur igen. Feber och snorig, såååå jäkla träligt!!

Måste verkligen åka och handla idag oxå. Har inte en molekyl kvar i kylskåpet...inte i plånboken heller för den delen...

Men nu till det positiva...

Kryssningen var så lyckad, det var skitkul även att man inte var på topp, men fy tusan vad kul jag hade!!
Tack mina vänner, jag hoppas ni hade det lika bra som jag =)

Ska försöka få in lite bilder oxå...fast inga kryssningsbilder, de lägger jag in i BDB istället...



Promenad i vårsolen... HÄRLIGT!!!



Nu är det verkligen vår!


Varför?!

Jag står inte ut...jag vill inte vara sjuk... Har jag bett om det?? Nej, men ändå har bacillerna hittat in i min kropp och jag känner mig som ett uppätet och utbajsat äpple (kommentar av Gustaf)

Nej nu ska jag underhålla min dotter, ibland önskar man att man hade lite mer ork...

Denna berg och dalbana

Då var det min tur att ha feber och förkylning. Maja är någorlunda frisk nu, och det är huvudsaken. Gustaf är i något mellanting, han är ju fortfarande inte okey, men med lite vila blir vi nog alla bra till kalaset på lördag.
Jag gick inte upp förän 12.30 idag, och det känns som om jag blivit överkörd av en lastbil, kroppen gör så ont, mest ryggen... Gnällmorsa som jag är då =)

Ska försöka få tag i tandläkaren och byta till Gustafs tandläkare ist. för folktandvården. Och så får ju lilla Maja gå där oxå! Fast det är ju ett tag kvar tills hon behöver det.

Igår blev det en promenad i solen, och det blir det nog idag oxå, bara för att få lite frisk luft... Härligt med vårväder, blir ju mycket gladare. Skulle ju bara vara frisk oxå.

Som sagt, idag får jag stanna hemma från jobbet, kände redan igår att det kroppen inte ville mer, men jag härda ut till slutet. Somna som en stock när jag kom innanför dörren, kommer knappt ihåg att jag borsta tänderna.

Har starka funderingar på att sluta röka, och det kommer kanske bli lättare nu när jag ska börja jobba i repan, och jag känner mig FAKTISK motiverad för en gång skull. Nu ska jag bara bestämma mig... Klart jag klarar det, men jag måste som sagt bara bestämma mig. Det är ju gott (som rökare känner jag ju så såklart) och nu när solen kommer och man kan sitta ute och bara njuta blir det ju svårt =) Och den här gången blir det ju för min skull, och inte för bebis...eftersom jag den här gången då inte slutar pga graviditeten.
Som rökare blir det ju en del av en, när man är stressad ger det ett lugn, när man är ledsen ger det tröst...
Men det skulle jag klara mig utan, men som sagt, måste bestämma mig bara...

Nej nu ska jag sluta fundera på det här och pilla i mig något att äta...

Tack tack!

För alla fina paket och alla fina kommentarer i bloggen =)

Helt slut i kroppen, och den värker som om jag blivit överkörd av en lastbil...
Hostan retas i halsen och jag vill bara svälja och hoppas att den inte är här för att stanna...

Trevligt med alla vänner här idag, dock saknades några så dom får jag sakna en stund till, men får ju träffa ALLA på söndag =)

Nu ska jag nana kudden...så trött...



RSS 2.0