♥Sessan 2 år♥

Fullt upp igår så jag hann inte skriva något. Vår lilla prinsessa blev ju hela 2 år =) Tiden bara springer förbi, helt otroligt!
Först firade jag och Maja med mysfrukost och när det började närma sig dagis dags åkte vi och köpte glass som hon fick bjuda sina vänner på på dagis!
När jag lämnat av henne bar det av till Biltema för att handla saker till bilen. Stannade till på C.G och handlade tårta och lite annat smått och gott till kvällen.
Fick 20 min över och satte mig med en kopp kaffe i solskenet och njöt =) Gud så skönt det var. Det roliga är att det var lika fint väder när Maja föddes, och förra året när hon fyllde med =) Så om ni undrar vad det blir för väder nästa år den 30 mars så kommer det vara strålande sol och ca 10 grader =)

Sen åkte jag och hämtade skruttan och svängde förbi morfar. Vart lite lek ut eftersom vädret tillät det och så skulle det ju såklart gungas.

Åkte hem och plocka upp lite, kusinerna skulle ju komma och fira lite. Blev lite bus med Johanna och sen kom även lille Vincent med familj och fikade =) Maja tycker Vincent är lite spännande, speciellt för att han har en sak som inte hon har, och vill gärna titta när han byter blöja, så jag tror att lillebror kommer bli skoj med =)

Det blev en lång dag så hon somna i soffan igen med flaskan i handen *sötaste*

I natt vakna hon och var jätte ledsen. Varm som en kamin så jag trodde att hon var sjuk igen =( Men i morse (förmiddags) när vi vaknade hade hon ingen feber och hur pigg som helst?! Vad kunde denna lilla febertopp berott på? Hon får ju tänder hela tiden, och jag har inte riktigt fattat det, såg det härom dagen då vi borsta och jag tänkte räkna tänderna. Hela överkäken är full, hela vägen bak, tror det fattas en som är på väg upp nu. Kan det ha varit det? Verkar helmysko. Fast hon har inte riktigt varit sig själv idag. Hon var glad fram till i eftermiddags då bröt hon samman och var jätte trött och ledsen. Sen kom det fika kompisar och det blev lite bättre men ändå såååå trött...
Men hon piggna till sen igen och hon och Milan busa som aldrig förr.

Fick jätte fina paket av alla kompisarna med *tack tack* så i morgon blir det nog att leka med nya leran och göra gröna Nalle Puh =)

Saker vi ska hinna med i morgon är att städa och baka bullar. Hinns det med kanske lite kakor, annars blir det att handla det på C.G på fredag. Beror på hur frökens humör är i morgon =) Hon fick ju bakset av kusinen så det måste väl prövas!

Just det, var ju och hälsa på på (Majas) pappas jobb idag med och åt PåskBuffé. Jätte gott =) Fast Maja sprang bara ut till köket och tiggde rå prinskorv =) Hon är lite rolig min tös..

Nej det är väl dags att borsta tänderna och krypa ner i sängen... Är allt riktigt trött idag så Maja är inte ensam. Hon somna förresten i sin säng direkt idag. Hon VILLE SJÄLVMANT ligga i den =) Dukig tjejja. Annars brukar hon somna i vår säng eller soffan så man får bära upp henne. Hon har sovit hela nätterna i sitt nya rum (förutom igår natt) och snart får hon en stor säng då lillebror får ta över hennes.

Ska sluta babbla nu.. =)
Natti!


Kändes konstigt...

Att lämna Maja på dagis idag när man inte skulle iväg och jobba. Har inte gjort något speciellt, har varit hos Thomas hela dan. Skönt att inte göra något heller, även om jag egentligen hade behövt det.

Ska nog åka en snabbis till City G. och handla mjöl så jag kan baka lite bullar till kalaset. Tårta är jag nog för lat för, det köper jag istället =)

Men vad ska man ha mer. Lite kakor, men vad? Ska jag nog kika lite på också...



Dålig uppdatering...

Ja det har det varit ett tag nu, men nu är man ledig ett tag innan man ska klämma fram lillebror =) Maja får fortfarande gå några timmar i veckan på dagis, hon älskar ju verkligen det. Sen får vi väl se om hon vill vara hemma när lillebror kommer, det får hon bestämma själv.

Och min lilla prinsessa blir 2 år på tisdag =) Har beställt prinsesstårta och köpt prinsessballonger =) Allt för min älskling =) Köpte en bobby car åt henne då alla andras är så roliga så får hon en egen. Tror det var Hello Kitty på, hoppas hon gillar den =) Hitta ju en ännu sötare på City G idag som det stod Prinsess på... Kliar grymt mycket i fingrarna när man hittar så mycket roliga saker till Maja...och inte tala om när jag och mamma var på Sagoland i lördags...

Idag har vi varit på Egebylund med Carro, Thomas och barnen. Tittar på fåren, hästarna och hönorna. Sen blev det kaffe på Snäckvägen och barnen fick busa av sig lite =)

I morgon blir det Biltema efter jag lämnat Maja på dagis. Fick en hel del 2:or på besiktningen, men nu ska den bli iordning gjord, trivs ju väldigt bra med den. Så lite från Biltema sen är det lite delar jag tror vi måste ha från Volvo, ska kolla med Thomas i morgon.

Och så vill jag allt ta en fika i veckan!! Nu känns det som att det var ett tag sen...
Vad tror ni om onsdag tjejer??



I morgon påbörjar jag semester på riktig. Har lite ångest...är jobbsugen nu efter ledig helg. Känns jätte konstigt att gå hem. Förra gången var det helt tvärt om, då ville jag inget hellre än att vara hemma. Och när man vet att man inte har samma jobb kvar när man kommer tillbaka =(


Nej nu ska jag nog lägga mig, tröttis...

Kräksjuka

Lite så jag börjar tro att det kanske inte var det, vi får väl se, då kommer väl vi andra få det med.
Två riktiga kastspyor på lördagkvällen sen var det bra. Kanske någon bacill som bara ville upp. Har varit pigg som vanligt annars, och jag kommer ihåg sist var hon som ett lik...

Det var iallafall trevligt att Eve Hella och Frida kom förbi, hoppas att hon inte har smittat er =/

Idag har varit en mysdag. Blev sov morgon ända till 12!! =D fast då har hon varit vaken lite i natt och varit hungrig, så det var varit lite välling då och då bara för hon inte skulle få upp det igen. Blev en promenad efter vi fått lite i magen, hur skönt som helst, bara att det fortfarande var så mycket snö i skogen men bara man pricka stigen med fötterna så gick det bra =)
Gustaf har fått upp lite lister, men vi kan inte få upp allt förän dörrfodren kommit på plats.

Har äter fläskkotlett med sås grönsaker och potatis och nu ligger Maja i soffan och halvsover *sötaste*

Har lite tvätt kvar som ska tvättas innan jag hoppar i säng. Bäst att få bort allt med kräks på iallafall =)


Helg!!

Kom precis hem från Karlsson´s . Har handlat lite bra att ha saker. Skruv till listerna i Maja´s rum så de kommer upp så hon kan få flytta in, present till Twinsen eftersom vi ska på kalas i morgon =) och ikväll kommer tjejerna för en helkväll med LIPS, Melodifestival och tacopaj =)

Karlssons slutade (eller började rättare sagt) med fläskläpp då Maja absolut skulle upp på bilen som är utanför och trillade ner med näsan före. Men det gick bra, förutom fläskläppen, men hon verkar härdad, det är ju inte första gången. En liten otursfågel... Sist var det när hon och pappa skotta snö och hon trilla på skyffeln...

Men nu har hon ätit glass och myst lite med mamma, så nu blir det ett bad innan vi ska äta och sen blir det mormor och morfar en sväng för pulkaåkning.

Uppdaterna kanske senare, fick ju aldrig in någon magbild sist så det kanske blir då?

Hej Svejs

RSS 2.0