Chokladfestival för hela slanten

Ojojoj, vad jag har handlat godis idag, har syndat mer än någonsin =) men va fan, någon gång måste man ju få!
Jag och mamma tog en tripp till Cloetta Center vid lunch och strosa omkring ett bra tag och bara njöt. Och när jag väl kom hem insåg jag att jag inte alls var godissugen längre...men det kommer nog tillbala till kvällen =)

Ikväll vet jag inte vad det blir än. Ska kolla om Ewe och Malin ville komma hit annars blir det bara en lugnt kväll med melodifsetival och vår paradrätt *mums*

Igår var det jobb igen efter en kräkvecka. Jag hade gegga i hjärnan hela kvällen och lulla mest runt och gjorde allt fel, men det löste sig nog i slutändan...

Nu har älskling lagat blodpudding och bacon till mig så nu är det middag som gäller!!

Morgonen började med...

Blåbärsoppa... Gustaf åkte till UnoX igår, enbart för att köpa mjölk och hem kom han med blåbärsoppa??? Hur tänkte han då? Hur skulle min morgon bli? Kräm utan mjölk? Kaffe utan mjölk???
Jaja, så nu har jag och Maja sörplat blåbärsoppa och jag har druckit kaffe UTAN mjölk!!
Sen blev Maja asförbannad och satt och veva med sin fot. Protesterade högt om att mamma åt skorpor i går kväll och lämnade smulor på golvet som fastna under hennes fot! =D
Sen har vi myst, hon är så gullig på mornarna och vill bara sitta i knät och mysa med mamma, vill inte riktigt vakna och halvsover i mammas famn tills man tror att hon somnat igen och då tittar hon upp och fnittrar =)

Nu vill hon oxå blogga så jag ska väl göra i ordning mig och åka och handla istället...


Vänner

Vad olika vänner man har...och det är jag glad för...=)

Vissa träffar man väldigt sällan, men har underbart ihop med när man träffas och så mycket att prata om...
Sen finns det vänner man vill lita på, men inte kan...
Finns vänner man räcker ut handen till men de inte vill ta den...
Vänner man kan berätta allt för och det stannar där...
Vänner man kan skratta och gråta ihop med...

Jag ha otroliga vänner, vänner jag älskar, vänner som gör mig på bra humör =)

Men vissa kan göra en besviken, inte ofta, men det händer...

Men vänner förlåter...iallafall till viss del...

Så är det... Jag har ett otroligt underbart liv som jag gärna delar med mina vänner... Men när man bjuder till vill man oxå ha något tillbaka...

Nu sover hon sött...

Ja idag orka hon inte hålla sig vaken så hon somna redan vid åtta, men det behövde hon nog... Börjar få tillbaka aptiten så hon åt en massa gröt och nästan hela vällingflaskan förut...
Nu sitter älskling och glor på hockey och jag ha satt ut en massa kläder på tradera, annars slänger jag dom för så optimistisk är jag inte att jag tror att jag ska få på mig vissa plagg igen =)
Men envis som jag är var jag naturligtvis tvungen att prova *haha* och jag såg ut som en nystoppad fläskkorv =)

Ska vä läta något gott innan jag hoppar i säng och ta en lång välförtjänad dusch!

Ps: Observera att det är 3 gången jag bloggar IDAG !!!

Korvstroganoff

Efter en promenad för att försöka skaka av oss de sista bacillerna i friska luften lagade vi korvstroganoff och petade i oss. Var egentligen inte speciellt hungrig men det gick ner lite iallafall. Maja åt tyvärr lika dåligt idag också men lite får vi i henne och hon dricker bra. Blir lite mer småmål istället för stora.

Ska försöka få henne att sova lite nu, hon var så trött förut men vill gärna vara med. Tror pappa ville vila lite med så de får sova ikapp lite så ska jag fortsätta tvätta alla spylakan *hua*

Blit nog en kaffe och våra bästa år först...

Seg men bättre

Jo då nu har jag sluppit kräkas iallafall, men jag är seg och har ont i kroppen. Är hemma och vilar idag oxå, tror det är bäst så.
Ska strax börja laga lite lunch, känner att man är tom i magen, har inte vågat äta något på ett tag. Vet inte riktigt vad bara...
Sov inge vidare i natt heller, vridit och vänt på mig och Maja har gnytt till och från.

Måste betala lite räkningar oxå, bäst att passa på när datorn är på.


Då var det min tur då...

Det är det vidrigaste som finns. Har blivit så känslig men det är värre än något. Spyor...hua jag ryser bara jag tänker på det.
Åkte till jobbet igår även att jag kände mig lite hängig men inte sjuk på något vis. Sen kröp det sig på, sakta men säkert och det sluta i katastrof på toaletten i omklädningsrummet. Hela min härliga lunch, som dessvärre inte såg lika god ut längre *haha*
Släpa mig upp igen, lite halvlipandes till C och bad om att få gå hem.
Halvtimmen hem var hemsk, höll igen hulkningarna till jag kom hem och somna på soffan som en stock. Gustaf hade laddat med påse jämter mig och det var tur för jag vakna och bara var tvungen att kräkas på sekunden...
For upp och ner hela natten, drack vatten, svettades, frös och allt var bara skit jobbigt.
Har varit lite bättre idag men känner mig fortfarande som en överkörd padda...
Trodde jag skulle kunna jobba i morron men jag får nog vara hemma.

Får inte snuttan att äta ordentligt heller, men det är väl fortfarande körigt i magen. I morron blir det frisk luft, vare sig det är storm eller solsken.

Nu ska jag sova...igen =)

Magsjuk

Lilla snuttfia kräktes hela natten i går. I natt har det varit lugnt, än så länge, men igår kväll kom det lite till och vi får hoppas på att det var det sista. Än så länge har jag & Gustaf klarat oss, men vi åker säkert på det i också. Har shot´at vitpepparkorn som galningar =)

Nu ska jag ta en dusch och åka ner till stan nu!!


Filmkväll

Ja det var meningen att vi skulle kolla på Beck, men den hade vi redan sett så det fick bli Arn istället, andra filmen, den hade vi inte sett än. Den var helt okey, och jag tog mig igenom den utan att somna =)

Idag har vi varit hos farmor och farfar och hälsat på. De har ju varit iväg en vecka så vi fikade lite och prata.
Maja fick lite paket av farmor, som vanligt =)
Sen skulle vi hämtat ved i Harg men det var så dåligt väder och vägarna är inge roliga just nu så vi hämta lite hemma hos mamma istället. Maja somna lagom när vi kom dit så hon sov en stund i morbrors säng medans vi fika lite.

Fick låna en barnstol till av farmor, det var snällt, för nu behöver vi två när jag jobbar och Gustaf är hemma eftersom det inte är speciellt kul att flytta den fram och tillbaka, den är ju lite otymplig.

Nu blir det nog sängen så fort tvätten är klar. Får fortsätta med det sista i morron.

Melodifestivalen

Igår kväll blev det tacopaj och Melodifestivalen. Maja dansa framför tv´n och klappa händerna och tyckte alla var jätte bra =) Så söt... ♥
Det var faktiskt många som var bra igår!

Maja somnde nyss och ligger nu brevid pappa och myser. Jag passar på att sätta mig här när man får lite tid över. Ska åka till (min) mormor sen och hämta ved, det är super slut nu och det är iskallt här hemma.

Funderar på vad man ska äta till lunch idag. Blir nog snitzel och klyftpotatis, lite sugen på det... Ska kolla om det finns någon stek i frysen till ikväll, det skulle vara gott =)

I morron drar man igång igen. Hoppas på att de hitta någon ny att antälla oxå för det är lite personal kris just nu.
Och så hoppas jag, jätte mycket, håller tummarna så jag får kramp =)

Måste fixa här hemma. Vi är ju så lata, måste få iordning på allt. Ska ta tag i det man hinner idag iallafall.

Nu ska jag ta en dusch och diska!


........

Skrev ett jätte långt inlägg och allt bara försvann så nu är jag irriterad och tänker inte skriva ett skit till idag!!!!!!!!!!


Sportlov

För vissa iallafall =) Har nästan lov jag med, jobbar bara torsdag (och igår då)
Skönt att få lite tid tillsammans nu innan man kör igång på heltid igen. Fasen vad tiden springer iväg, fattar inte...

Ska in till jobbet idag iallafall och ha menyprovning. Får ta med mig Maja oxå, Gustaf ska till tandläkaren kl fyra så jag hinner nog inte hem innan.
Sen blir det hårfärgning. En liten blondin Hella ska det bli =)

Hade lite kalas i söndags, trevligt att träffa släkten lite. Fick lite bak nojja så det blev både det ena och det andra. Tycker det är så jäkla kul och baka =))

Tänkte lägga in lite bilder, men jag kan inte hitta kameran, får se om Gustaf sett den när han vaknar, sover lite middag med Maja nu, tröttisar, gick upp tidigt i morse och mamma fick sovmorron *tack tack*

Har besiktningstid på fredag och inget är klart så vi får väl skjuta upp det ännu en vecka. Tror jag får körförbud på det 1 mars så det måste nog fixas snarast!!

Klippa mig ska jag ju göra med, så det ska jag ringa om nu med. Skulle vara skönt att få en tid den här veckan men det är väl ingen risk. Ska alltid vara ut i så god tid... (typiskt mig)

Vart fasen är kameran då?? Säkert Maja som hittat den och lagt den på ett bra ställe...

Låg och tänkte på en massa jag skulle skriv men nu kommer jag inte på något så jag säger tack och hej så länge!!

Ahh, hitta kameran så här är lite bilder oxå =)



Hittat mammas väska...
Hittat mammas väska...skit kul =)


Busar med morfar =)


Mums med tårta!!



Nybadad och dags för sängen

Vilken helg!

Märks att man varit ledig från jobbet för länge. Man har inte den orken man skulle vilja ha egentligen. Hade verkligen arslet fullt i går. Det gick i ett hela tiden, helt otroligt. Ibland vill man bara skita i allt... Två man på full restaurang funkar inte, man varken orkar eller hinner...
Jaja lördagen är över och det är jag fruktansvärt glad för. Fick ledigt på dan i morron och jobbar stängning istället, då slipper jag lämna bort Maja också =)

Känner mig helt slut, fastän jag fick sovmorron i dag eftersom Maja sov hos mormor & morfar. Fatta inget när jag vakna och ännu mindre när hon inte låg i sin säng. Det tog ett tag innan det koppla att hon var hos dom.

Blev fika hos Emma, Anders & barnen också. Väldigt trevligt! Och det skulle ju vara superroligt om det skulle bli så =) Ska verklien hålla tummarna!!

Och Gustaf åkte och jaga förut, jag ska väl försöka diska och ta tag i lite här nu. Trött på att allt ser ut som ett jävla kaos. Vill ha lite struktur på vardagen! Men så är man ju alldeles för lat för att fixa det...

Och så blir man ett år äldre på onsdag... Får kanske ha lite kalas i helgen, eller om man ska ha det på kvällen. Blir nog två om man ska bjuda släkten på fika. Och så hoppas jag att det kommer gå bra på torsdag. Lite orolig, men det ska gå bra...även om det inte är så stort kan jag inte låta bli att vara lite orolig...

Hmm, tror Maja somnat nu, fattar inte att det ska vara så farligt att sova, varenda kväll är det samma sak,  men men så är det med det...

Just det, alla hjärtans dag nästa helg ju. Kanske ska hitta på något med älsklingarna då? Mysig middag här hemma kanske? Laga en massa god mat, och någon riktigt smarrig dessert =)))
Kanske ska passa på att bjuda hem någon? Någon som är sugen? =)

Nu ska jag ta en cigg och en lång dusch, resten får vänta till i morron...tvätta måste jag nog börja med nu...

På återseende mina vänner!



Min fina lilla ängel =) Med tungan rätt i mun...


Energi

Önskar ibland att det fanns att köpa på burk, det skulle vara välbehövligt. Trött, känns som om man går på sparlågor nu. Ska snart åka och jobba, lämna Maja hos mormor och morfar, Gustaf ska på konsert...

Bäst att ta en dusch så man kanske vaknar till...

Nästa vecka tänker jag inte ta några extra pass...känns inte som om man får något tillbaka av det iallafall. Varför ska man ställa upp då?? Vet inte hur jag ska göra på tisdag. Har utbildning på jobbet men jag får väl ta med Maja... Ibland önskar man att man inte börjat jobba så tidigt, det blir bara omständigt och man måste ha barnvakt var och varannan dag... Nästa barn ska jag vara hemma...länge... =)

Fika här igår, det är alltid otroligt trevligt att träffa sina vänner =)

Over And Out

Jobba Jobba Jobba

Och nu är jag trött så nu ska jag sova =)

Puss & Kram


Äter lite mat och ser allmänt full i fan ut =)
Älskade unge, du är mitt lilla hjärta, det finaste mamma har!! <3


RSS 2.0