Jag vet...

Uppdateras extremt dåligt...

Barnen är sjuka igen, och det har inte varit någon rolig vecka, men men, det är bara att bita ihop =/ Ingen feber än så länge vad jag märk, och jag hoppas de är på bättringsvägen.
Maja har tjatat om dagis hela veckan. Stackars snuttan =( hon tycker ju att det är sååå kul!

Det är väl snart dags att söka dagisplats med... Hugo kommer få börja tidigt, då jag gärna sparar lite dagar till nästa sommar så vi kan vara hemma hela familjen =)

Idag vart det kvällsfika på Gusto, mycket trevligt, tycker jag att vi ska göra oftare... =)

Känner att barnens förkylning kryper på mig med...men det är väl kanske inte så lustigt som som snorar och gnor överallt...

Kommer försöka börja jobba några timmar i veckan med. Dels för att komma ifrån lite och för att, som sagt, spara lite dagar... Skulle vara skönt =)

Nej nu blir det sängen!
Trött som ett AS!!

Ni går väl och röstar?

Ja då var vi framme på valdagen då...
Jag har bestämt mig! Har ni?

Igår var jag iväg med Hella, Eva och TompaModel Lab. Blev upp piffad och tog bilder, och en del blev jätte fina =) och jag hade nog köpt om det inte hade varit så dyrt och krångligt... Man kunde ju fått tagit vilka bilder man ville, men nej, det gick ju inte... Men det var kul att komma iväg och göra något kul.
Men någon Top Model lär man ju aldrig bli =P även hur väl man försökte dölja fläsket *haha*

Efter val blir det nog städ. Tråkigt men sant. Har slängt i disken i maskin, och så måste det plockas undan på kläder och tvättas lite till... Tvättunnan är alltid full, hur mycket man än tvättar... Men men, så är det, inte så mycket att göra åt.

Dagis är stängt i morgon så jag vet inte vad vi ska hitta på faktiskt?

Har bestämt oss för lite bilder på barnen nu iallafall. Kommer bli jätte fint =) Mina fina barn =) Kommer åka fler gånger och ta bilder på barnen hos Malin, hon är superbra!! Kul när Hugo blir lite större och man kan ta lite fler syskonbilder.

Nej, göra lite nytta då...


Jag är med och tävlar


Gå in och tävla du också på: http://ellene.blogg.se/2010/september/vinn-en-pusselpall-din-din-prins-eller-prinse.html#comment


RSS 2.0