Varma mackor

Ja, jag trodde illamåendet skulle ge sig men inte idag... Fast det är inte så farligt, bara väldigt störande då jag helst bara vill ha en stor citron och trycka in i truten, för lika dant som sist är det isbitar och "surt" som är det enda som hjälper.
Men lite har jag iallafall fått i mig, även om man inte är speciellt sugen på något.

Är så trött så jag tror inte jag kommer bli långvarig idag, borsta gaddarna och lägga sig och glo på tv en stund...aningen pensionärsvarning på mig kanske, men så är det =)

Då var det de här med energi...

Var man nu ska få den ifrån? Har börjat med disken, men Maja var trött och hungrig så det blev lunch och sova istället. Ville också lägga mig, men har så mycket tvätt att ta tag i och så måste jag röja ordentligt här hemma.
Men först ville jag bara sätta mig och ta det lugnt i 5 min. Gustaf är och jagar...ja, mer om det säger jag inte... Men men, det blir väl kanske bättre...

Och kallt är det, kallt som tusan... Går med fleecetröja och raggsockar här hemma, fast det är inte så kallt här inne, bara jag som är känslig... =)

Humöret är på topp idag...eller INTE... Riktig sur dag och superkänslig...

Måste väl ta tag i det här nu... Badrummet nästa...


Sur, surare, surast...

Nej inte jag, men min dotter =) Idag har det varitt helt hysteriskt jobbigt. Inget är bra, bara gnäll, tjut och trotts!! Men men, det hör väl till =) Hon är ju söt ändå...och jag älskar henne fast hon är gnällig =)
Fast ibland kan jag erkänna att det inte är roligt, när man själv är på super dåligt humör, illamående (ja, det har kommit krypandes nu med, fast inte lika illa som sist) och ont i kroppen och bara allmänt tjurig...

Idag har det varit slö dag. Har dammsugit och diskat lite, men jag har inte orkat mer, har inte någon energi...
Per kom förbi och det blev kebebtallrik idag =)

Försöker ge Maja lite välling då hon inte har sovit något idag, förutom 5 min på min mage i soffan.

Skulle ha skrivit massor idag som jag funderat på ett tag men det har jag redan glömt =) så det får väl bli en annan dag...

Var på inskrivning igår förresten, så nu längtar jag till UL även om man är nervös... Hoppas att allt är bra med lilla bebis.

Nu ska jag lägga min envisa men trötta dotter...


Ett tag sen nu...

Men jag har inte haft tid, och har jag haft tid har jag inte orkat =)
Men nu så...
Har träffat Hella, Milan och Nellie idag...och ja Oskar oxå såklart =) Det var trevligt, blir ju inte så ofta som jag vill =) men iallafall en dag i veckan. Hella hade bakat kladdkaka och blåbärspaj...var jätte gott, så jag tror nog att jag åt upp Maja´s paj *haha*
Maja ville INTE följa med hem utan ville leka med Milan istället, och det förstår jag att det är bra mycket roligare än hennes tråkiga morsa =)

Mår lite bättre, men fortfarande lite nere... Vet i tusan om det är hormoner som gör det...
Rökningen går det väl så där med... Slutat har jag inte men jag röker inte speciellt mycket...och planerar att sluta helt så småning om. Fattar inte varför denna gång var svårare...men tydligen...

Och jätte tack till sötaste Linda som fixat till min blogg, den blev ju SÅ FIN, eller hur!!! =)))

I morron ska älskling till dagis igen, tror det är roligare för henne, jag kan inte underhålla henne lika bra som dagis på förmiddagarna. Och så får morfar hämta efter mellis då Gustaf har möte till halv sex så hon slipper vara hela kvällen.

Kollar på Roast på Berns, lite roligt program =) Ikväll är det stackars Björn Gustafsson som blir "roastad"

Strax Navy CIS så jag ska borsta gaddarna och krypa ner i soffan =)


Trött och depp...

När ska det ge sig? Är så jävla röksugen att jag snart skiter i det här...nej, men man har lust iallafall... Det blir inte bättre, snarare värre...
Känner egentligen bara för att lägga mig när och tjuta...

Vad är detta? Jag känner inte igen mig själv längre... Mådde verkligen inte så här sist...


Har faktiskt inte riktigt förstått det än =)

Men att det gick så fort, mycket fortare än vad jag någonsin kunde tänka mig gör att det blev lite som en chock. Fast en glad chock.
Tänka sig att man ska bli mamma igen =) Maja ska bli storasyster =)
Har pratat om det att vi gärna vill ha en bebis igen, och med Maja tog det ju lite tid innan det "tog sig" men nu hann man knappt blinka. Är nog för att man inte har någon press och att man "tar det som det kommer"

Allt känns jätte annorlunda mot förra gången än så länge. Jag har inget illamående, och jag är på skit humör... Men det hoppas jag ger sig. Har iallafall svullen mage, typ som när man ska ha mens, lite "vattenballong" känsla och det vet jag hade med Maja också och så trött så trött... =)

Svårare att sluta röka denna gång. Har inte rökt sen i lördags, men förfarande ett STORT röksug, och det hoppas jag ger sig snart, för jag känner mig nästan tjutfärdig...Men det ska man ju lyckas ta sig igenom, man har ju gjort det förr =) Och denna gång känner jag mig mer peppad att sluta eftersom Gustaf har velat sluta, och det skulle vara mycket lättare på jobbet om man slutar också. Men jag lovar inget, jag hoppas bara. Det är skit dumt att börja igen, men så lätt, och det tror jag bara att rökare förstår. Rökning blir en del av en och det är ett beroende, även om man slutat...

Något man känner igen är hormonerna =) tjuter för minsta lilla *haha* Kan verkligen inte kolla på serier för minsta visad känsla bölar jag...skitjobbigt!!

Vart så glad när MVC ringde upp mig i måndags. Pratade med VÄRLDENS gulligaste tjej/tant som grattade och frågade om allt. Det är service, så ska det alltid vara när man pratar med någon på landstinget!! Fick tid för inskrivning redan nästa fredag då vi var osäkra på vilken vecka jag är i. Och ett VUL den 21 sep för att se att bebis mår bra, ungeför när det är dags och också ett NUPP test. Hoppas att älskling kan följa med, vill ju inte åka själv ifall det skulle vara något som är fel. Eller om det är fler än en, vilket inte jag tror, men Gustaf, och det trodde han sist också och jag är mycket nöjd om det bara är en =)

Är ledig idag och i morgon, sen kör jag hela helgen. I morgon är det dags för fika med tjejerna och jag tänkte försöka hitta på något gott att baka. Alltid trevligt att träffa mina vänner, de förgyller verkligen min vardag =)

Maja och jag har myst hela dan. Hon är ju bara så underbar =) Min lilla ängel, börjar bli så stor. Och oj vad stolt jag var igår när jag lämnade henne på dagis. Hon sträckte upp armarna mot Helena som lyfte upp henne och så vinkade hon åt mig. Det gick så bra, hon är så duktig min tjej! Vet inte vem som var mest förvånad, personalen eller jag =)

Är det något bra på TV ikväll måntro? Är svinhungrig nu, men inte sugen på något... Ska verkligen försöka tänka på kilona denna gång eftersom man ska vara tärna åt min underbara vän på midsommar. Så jag (vi) har längtat efter detta. Nu ska ni bli man och hustru, kommer bli så perfekt =)
Och också denna ära att få bli faddrar till lilla Nellie, jag och Gustaf =) Jag lovar att lära henne allt jag kan *hihi*

Kan livet bli bättre nu? Ja faktisk...och jag skulle skrapa fram 25.000:- i mån i 25 år på triss, men det kommer väl förbli en dröm tyvärr =) Jag är väldigt nöjd med det jag har.
Världens underbaraste man, den finaste dotterna man kan få och otroliga söta vänner!!

Nu ska jag ta en macka och zappa igenom alla kanaler...


RSS 2.0