Mamma Mia

Here I go again...

Underbar film, och jag kommer kolla på den fler gånger nu när jag har den här hemma... Bra bra bra =)

Mer tänker jag inte skriva nu, mer än att vi varit i Lkpg idag och handlat lite...

Uppdaterar lite i möra kanske...

Mätt i magen

Mm, efter lite mat och en Maja som sover sitter jag här och njuter av lugnet. Inte speciellt mycket att ha på tv heller så jag bläddrar bara igenom lite och tittar lite här och lite där. Sov middag med Maja förut så jag är inte speciellt trött heller. Kanske blir lite Mamma Mia ikväll? Får se vad älskling säger om det.
I morron blir det förhoppningsvis shopping i Linköping, hoppas Majsan vaknar tidigt så vi kan åka efter frukost. Behöver en tröja av något slag till på onsdag. Prata med Evaa förut och bröllopsnerverna var på topp nu, men det kommer bli kanon, ska bli jätte kul! Ändå lite magont över att lämna Maja... Vill inte det egentligen, men det skulle inte heller gå att ha med henne. Får fira lite på tisdag på hennes 9 månaders dag =) Usch, vilken ångest... Men sen vet jag att hon komma att ha så kul hos mormor & morfar, tror att det är bland det bästa hon vet. Där är hon alltid glad och får all uppmärksamhet, den uppmärksamhet jag inte orkar 24 timmar om dygnet, men jag försöker så mycket jag kan. Idag har varit en kanon dag, lekt och skojat, ätit som en tok, sovit lite för att orka med =)

Nu ska jag titta en stund till på tv...

Mammig

Mmm, min lilla skrotunge är så mammig så det är inte klokt. Inte en meter får man gå ifrån henne förän det blir skrik och gråt. Men men, så är det ibland, och det blir väl bättre med tiden.
Tittade på Hella´s bebis mage nyss och bara mös. Så underbart, när man vet att det verkligen är ett litet liv där inne =) Förhoppningsvis en liten flicka, det är vad jag ska hålla tummarna på, och Maja oxå *hihi* Men en liten pojke är självklart välkommen med, men som det ser ut behöver Maja lite kvinnliga vänner här i livet, annars kommer det bli så mycket killbaciller =)
Fick bli en fika senare i veckan för HellaBella var snorig, och vi har precis blivit friska så vi stanna hemma. Men som sagt hoppas jag på en fika ganska snart, det var länge sen nu!

Blir lugnt ikväll, som alla andra kvällar. Lite mys framför tv´n kanske och en bit mat. Maja somna nyss så jag ska passa på att hoppa in i duschen, sen blir det full rulle igen =)



Läsa bok är ju jätte för kul =)

Pizza

Så mätt så jag snart spyr! Var hos Carro och Thomas förut och käka pizza, gott som tusan. Fick ett kul välkomnande när vi kom dit. Öppnade dörren och ut trillade 2 små tvillingar. Carro hade gått till tvättstugan och de stod och väntade på att hon skulle komma tillbaka =) Så söta så...
Sen blev Maja mobbad, Sebban drog henne i håret och Nelia peta henne i ögat och klättrade på henne. Men det gick rätt bra ändå, lilla Maja är ju inte riktigt lika "med" som dom andra två illbattingarna =)
Bytte lite julklappar, Maja fick ett bäddsätt med camouflage mönster, jätte fint, men pappa tyckte det var finast så han får väl sova med det *haha*

Igår var det hemma dag. Eller jag och mamma var på lite mellandagsrea en sväng här i Mjölby men hitta inte så mycket. Lite nya pyjamasar och ett par vantar åt Maja och jag köpte en t-shirt och ett linne. Behöver lite nya kläder, alla har krympt så mycket och jag kan ine förstå varför?? =P

Gustaf var och jaga så han kom hem vid fyra och han har inte varit hemma idag heller så i morron åker han ingenstans för då får han stryk.

Ska ju till familjen Hildén/Jonsson i morron. Äntligen, känns som om det var 100 år sen!
Och Maja som har börjat och pussas ska väl få pussa av sig lite på Milan då =)


Och så var man inte blond längre...jag kunde bara inte hålla mig =) Trivs så mycket bättre såhär... Ska försöka beställa en klipptid nu framöver oxå, nu har jag en riktigt j*vlig längd på håret och det är så otroligt tråkigt... Helt livlöst, tunt och stripigt. Måste försöka komma på något att ha på nyår, jag som är helt värdelös på att göra någon uppsättning.
Hella, om du har tid skulle jag vilja beställa hjälp på nyår lite skapligt =D

Nu ska jag väl ta en cigg och byta tvätt. Känns som om det blir en tidig kväll i kväll, fast jag ändå sov middag med Maja förut är jag helt slut. Är det för man inte jobbar något nu? Eller är det Maja som tar all energi ifrån mig?
Disken med ju, f*n visste att jag missat något...

Tack & Hej*

Äntligen över!

Trodde inte att jag skulle säga det men fy vad skönt att julen är över. Bara detta stress hela dagarna och (iallafall inte jag) har inte kommit till ro för 5 öre. Men nu är det över, och hoppas på en hemma jul nästa år, men vänner och släkt såklart =)
Och som det ser ut har vi varit snälla i år också. Tomten kom med massor med paket så det både räcker och blir över =) Och inte tala om Maja, hon har leksaker överallt! Och cd-skivor som hon kan lyssna på, och till och med en egen cd-spelare att ha på sitt rum.

Nu sitter jag och tittar på Pirates Of The Caribbean. Den är ju så bra! Gustaf gör ett frest att få Maja i säng. Försökte byta blöja nyss och då blir hon skogstokig. Kan inte fatta varför, men hon blir helt tokig och skriker, vrålar och gråter. Så när det är nr 2 blöja måste vi va två, en som håller och en som byter. Gustaf bytte själv nu, och det resulterade i fartränder över hela rumsgolvet. Men men, man listar ut något knep snart får vi hoppas.

Ska försöka koppla av nu, blir kanske ett glas vin eller en glögg och ligga och vräka sig i soffan. Har ätit så mycket choklad att jag nästan kräks.

God fortsättning på er!



Julfest

Trevligt som tusan hade jag igår, och alla andra också hoppas jag. Kan hända att jag drack ett glas för mycket...eller två... =) Full som en kastrull, men idag mår jag prima, lite seg bara...
Maja och Gustaf sover lite middag, och när dom vaknar ska vi åka och lämna Maja hos mormor & morfar, sen bär det av till Linköping för lite julshopping. Måste ta det sista nu, och vi lär nog inte vara de enda =)

Trotts...ja du Hella, det kommer nog inte vara  den sista som du säger... Men man får försöka ta sig igenom den här, och nästa, och nästa och alla andra trottsåldrar de små liven kommer gå igenom =) Dom är ju så underbara iallafall!

Som sagt, julfest är julfest och det är inte julfest utan intriger, men dom tar jag inte här =)  Jag var uppe i varv hela kvällen så jag somna som en stock när jag kom hem, och så fick jag sovmorron i morse, men jag hörde allt att Gustaf mummla något när han gick in occh hämta Maja...=)

Nu ska jag ta en dusch, kolla klart på Grinchen och så hoppas jag att resten av familjen vaknar snart!


Jag trodde verkligen...

...att jag skulle bli sjuk jag med, men nu känner jag mig bättre. Vaknade med jordens huvudvärk och mådde illa som fan, och har haft det hela dan.  Satt på Frimpan och trodde att jag skulle spy...blev inte bättre av att springa omkring på City Gross och köa i 20 min. Fick lite känning av Ullared *blä*
Men sen åt vi grillad kyckling med pommes så nu är det bättre. Får ta mig i kragen och försöka få lite bätter mattider, för ibland är jag hopplös. Låter skit dumt men jag glömmer bort att äta, kommer alltid på något annat att göra.
Blir bättre sen när båda mina älsklingar är hemma och jag börjar jobba heltid, blir lite andra rutiner då.

Och i morron är det julfest, ska bli så jäkla skoj!! Visserligen missar jag Mariannes adventsfika som slår det mesta, men men, ibland får man välja bort sånt man gillar...

Maja har kommit in i någon slags trots, om man nu kan ha det vid 8 månaders ålder? Vägrar att sova även att hon är så trött att hon knappt kan sitta upp. Och jag får knappt i henne någon lunch, alla andra mål går jätte bra, men just lunchen vill hon inte ha. Däremot gröt kan hon äta hur mycket som helst... Hur kan man oroa sig så mycket hela tiden? Men hon är ju det finaste jag har...vill att hon ska må bra...

Nu ska jag nog gå och lägga mig, magen är i uppror och jag hoppas inte på någon maginfluensa nu...

Och vad jag längtar...längtar efter Hellas bebis =) så avundsjuk =) kommer nog vilja klämma och känns lite på magen sen, det finns ju inget mysigare =)

Harry Potter nu då...ska försöka se klart den innan jag somnar...


Over And Out





Så liten och oskyldig...min lilla tjej börjar bli stor =)
Här på bilden knappt en vecka gammal!


Feber =(

Mammas älskling hade nästan 41 graders feber igår. Idag verkar det bättre, men hon är seg & jätte trött så hon är nog inte helt bra... Vet inte varför för hon är inte sjuk i övrigt, men kanske början på en ny förkylning *suck* Hoppas inte iallafall, vill att hon ska vara frisk över jul!

Åkte hem tidigare från jobbet igår, hade inget att göra knappt och jag ville hem till Maja. Gustaf var orolig, och det förstår jag, man är ju inte van och man vet inte vad man ska göra heller. Har hon haft feber innan har hon inte haft så mycket. Men men, det finns ju inget att göra åt. Hon har sovit brevid mig inatt...och vaknat nästan hela tiden och varit ledsen. Så det har varit en natt vankandes fram och tillbaka, jobbigt, men ändå lite mysigt =) Svårt att sova, hon har andats så fort, sparkar av sig täcket och frös så hon skaka. Lilla stumpan...

Ska åka in till jobbet om en stund, ska plocka bort allt eftersom de ska slipa golvet nu under jul, och sen blir det after work, men jag ska inte med, ska på sex party hos Fia kl sju, ska bli roligt!!

Maja sover igen, la mig med henne och slummra till. Skulle vara skönt att sova lite, men har en del att göra innan jag åker...och så fastna jag här oxå =)

Nu ska jag laga lite mat, hungrig som fasen!

Bye Bye


Klar!!

Alla klappar är handlade...iallafall nästan. Har några enstaka kvar som ska handlas på fredag eller lördag...eller kanske nästa vecka, vi får se =)
Maja ville vara med hela tiden så hon har inte sovit något (kanske 15 min) sen halv ett idag, så nu fick hon bällen och nanar sött =)

Funderar stark på att åka til McDonalds och handla mat. Lite sugen faktiskt, men jag orkar inte. Får fjäska lite för Gustaf så kanske han åker. Han är helt underbar...han har tagit Maja och gjort massor när jag har varit på skit humör. Är så glad att jag har honom, min älskade man =)

Nu ska jag kolla på uppdrag gransking och Grey´s =)

Tack & Hej



Åkte pulka med pappa härom dagen =)


Julklapps handling

Jo visst, snart så. Maja somna precis så hon får sova en stund innan vi åker till Linköping. Och så hoppas jag att Gustaf kommer snart. Ska väl laga lite mat strax, men jag kan inte komma på vad jag ska göra.
Måste plocka ihop allt som var i min plånbok för den har Maja utforskat så det liggar kvitton och kort överallt. Sen kröp hon in i sin leksakspåse och somna nästan så det var lika bra att lägga henne. Skönt att börja få lite rutin på hennes sov tider. Nu somnar hon runt 11 och sover en timma, och så vil hon sova runt 4 igen och då är hon trött redan vid åtta och då får hon lägga sig för natten. Sen sover hon till nio på mornarna och det är super skönt! =)
Hoppas de rutinerna håller i sig ett tag iallafall. Funkar oftast inte när hon är sjuk, men det är väl förståligt.
Hoppas hoppas hoppas att vi håller oss friska över jul och nyår nu, känns som om vi inte varit friska på flera månader.

Humöret är bättre idag, både för mig och Maja =)

Så nu ska jag ta en dusch och laga mat!!
Måste svänga förbi jobbet sen oxå och hämta min julklapp och lämna ledighetsansökan. Fick ju en MP3 spelare =) Snällt...inte för den är så snygg men den funkar ju. Skit bra att ha i bilen när man åker till jobbet eftersom jag bara har radio.

Puss & Hej

Bad Day

Idag har det varit en skit dag...eller nej, men en del av dagen iallafall.

Dagen började med att de ringde om jobbet...men tjänsten är redan tillsatt så det blir inget för min del. FAN!
Varför kan jag inte få ett dag jobb så man kan få ett normalt liv? Men nu har jag iallafall bestämt att jag går hem på semester/mammaledighet från den 12 juni och en bra bit framåt...och vem vet, då kanske man planerar mer barn...

Sen vart det fika hos Petra och det var trevligt =) Maja var trött och vart ledsen...och överkörd av Peo med gåstolen...=/ så vi åkte hem vid fyra och hon somna som en stock i bilen och jag lyckades lägga henne i sängen utan att hon vakna...men hon sov bara i 20 min typ, sen var det gröt och full rulle överallt.
Blev ett bad med både mamma och pappa (vi satt dock inte i Majas badkar utan jämter och lekte) och det var ju super kul =)

Sen var det mys framför brasan som alltid när vi badat, men Maja ville bara krypa efter katten och inte alls mysa med mamma.
Det började gnuggas i ögonen redan kl sju och vid halv åtta fick hon "bällen" och så tog det inte mer än 2 min så sov hon igen...

Lagade köttgryta och åt lite och just nu försöker jag bara hålla mig vaken...är så förbannat trött så jag vet knappt vad jag heter, så nu ska jag hoppa i sängen och sova.

Har bara varit deppig idag så jag grina lite med en cigg på trappen förut och nu är det bättre =P
Ibland tror jag att jag verkligen är störd i huvet...eller iallafall på god väg... Känner mig bara så stressad och otillräcklig, fast jag egentligen har all tid i världen.
Men nu ska man inte bry sig om det, nya tag, snart nytt år...


Nybadad =)

Är hon inte så underbart söt min lilla ängel =)  ♥♥♥


Aningen trött i fötterna

Mmm, jobbat lunch och kväll och kom nyss hem. Lite trött men svårt att varva ner så jag satte mig här en stund.

I morron blir det fika med tjejerna. Om jag inte minns fel var det hos Petra kl 14.00 =) ska bli trevligt som bara den!

Gustaf ringde till jobbet förut och var orolig. Maja hade tuggat i sig några blomblad och satte i halsen, lilla snuttan, inte skrämma mamma och pappa sådär =( Men hon har visst stojjat och lekt hela kvällen sen dess så jag tror inte hon får några större men av det.
Hon har börjat ställa sig lite upp oxå. Har dock inte sett det själv än så jag väntar med spänning men Gustaf hade hittat henne ståendes i sängen och hon hade rest sig mot mormor & morfars soffa idag. Min lilla sessa, snart nio månader, det är ju helt sjukt hur fort det går!

Onsdag blir det som sagt paket handling, med en massa annat folk skulle jag tro. Men vi kanske har tur, åker tidigt mitt i veckan så förhoppningsvis behöver vi inte armbåga sig fram =)

Nu ska jag dricka glögg och krama om min älskade man som jag inte sett på hela dan...och så måste jag smyga upp och ge min dotter en puss...har ju saknat henne ju !!

Tack o Hej


Leker tittut

Leker tittut med mamma under bordet =)

3:e advent

Ja 3:e advent har redan passerat. Det går ju fort som attan och det är bara lite mer än en vecka kvar till jul. Inte en julklapp har man köpt så i veckan måste det bli av. Har planerat in onsdag. Det kommer väl vara smockat med folk men bättre mitt i veckan än i helgen.
Har jobbat hela helgen (förutom idag då) och det har varit lugnt på jobbet oxå. Bara denna vecka kvar sen är man ledig ett tag och hoppas komma igen med lite nya krafter nästa år =) Känner att man börjar bli lite seg och behöver en paus.

Blev lite adventsfika idag. Alla kunde inte komma men då bokade vi in en ny fika på tisdag och då hoppas jag att jag får träffa dom andra oxå =)

Snön håller på att försvinna igen. VARFÖR? Kan det inte få vara vitt ute nu, iallafall till nyår.Sen kan det få bli vår igen =) Maja och Gustaf var ute och åkte pulka förut i trädgården. Gustaf var jätte stolt över "pulkabacken" han gjort utanför huset, och Maja tyckte det var jätte kul =)

Ska på intervju i veckan oxå...äntligen! Vi får väl se hur det blir, är glad att jag har jobbet kvar iallafall.

Maja bara växer. Satt i soffan idag och busade. Lekte "tittut" så hon nästan kikna och kom på hur lyckligt lottad jag är med världens underbaraste och finaste lilla tjej.
Visst finns det jobbiga stunder och rent av skitdagar, men dom blåser bort så fort man får det där lilla extra från min lilla tjej. Bara en lite blick eller ett litet leende =)
Att man kan älska någon så innerligt, min lilla ängel!

Nu ska jag sova, upp i morron och jobba 13 timmar *tjohej*


<3 Min lilla prinsessa <3


RSS 2.0