Dags för lite sömn

Jo om man ska orka med morgondagen ska man nog gå och kojsa snart.
Har en tvätt i maskinen som jag inte riktigt vet var jag ska göra av, men det får jag väl lösa på något sett. Det är lite fullt överallt...

Natti natti

Första veckan på jobbet avklarad

Och det gick ju bra det =) Lite trött såklart, och jag har väl varit lite rörig, men det var som om att börja om på nytt.
Nu är snart helgen över och i morron är det jobb igen. Förkylningen har inte gett sig än, men är iallafall lite bättre. Maja gumman är snorig nu med, och jag vet inte hur jag ska göra med dagis i morron. Om hon ska få vara hemma, eller om hon ska få gå dit ändå. Alla ungar verkar snoriga och det är ju därifrån det kommer, så även om hon är hemma och blir frisk så kommer det komma tillbaka lika fort igen. Hon har ingen feber och är ju pigg och glad... Får väl ringa i morronbitti och kolla läget.

Har varit en otrolig helg. Är så glad och stolt så det är inte sant =)

Jag och min älskade man ska bli faddrar till världens sötaste Nellie =D
Och så får man också äran att få vara brudtärna på Hella och Oskars bröllop nästa midsommar =)))
Är sååå glad för er skull ska ni veta!!
Gustaf fick uppdraget att vara toastmaster, vilket jag (och många fler) tycker passar honom utmärkt *hihi* Min älskling, det kommer du klara gallant!

Försöker göra ett nytt schema till dagis eftersom jag gått ner i tjänst nu, fram till nästa sommar. Ska bli skönt att ha lite mer tid över, speciellt till Maja, så hon slipper vara på dagis från 07-16 varje dag. Bäst att väcka henne nu annars kommer det aldrig gå att få henne i säng ikväll.

Kanske skriver lite ikväll igen, om jag inte somnar tidigt =)


Länge sen..

Har varken haft tid eller lust att skriva något, och har väl egentligen inte det idag heller =)

Maja går nu på dagis...och det är väl okey. Det är en himla omställning för henne, och det är inte alltid så kul, men det släpper väl förhoppningsvis snart.
Började jobba i måndags. Tungt att komma tillbaka efter så lång ledighet, men man kommer väl in i det snart igen får man hoppas.
Har somnat runt nio-tio varje dag, är helt slut. Men så är jag inte helt kry heller, kanske det. Skulle kunna tänka mig att gå och lägga mig nu faktiskt *haha*

Jag satt och tänkte på en massa att skriva förut, men det försvann.

Så glad....sååååå glad =))) för din skull!!! ;-)

Första veckan på förskolan

Ja nu var det ju bara tre dagar hon var men det är ju alltid en början. Det har väl gått över förväntan, trodde inte ens att hon skulle släppa mig. Fast hon är ju väldigt mammig och jag måste följa med överallt hon går =) Men det släpper väl så småning om. Nästa veckan ska jag väl börja lämna lite, och då komemr det nog bli tårar.
Inne är det väl sådär, går mest och filosoferar, men när det är dags att gå ut efter fruktstunden så ser man knappt skymten av henne =) och det är ju positivt.

Har slängt i lite färg i håret nu, behövdes tror jag, det blir ju så fult med utväxt när man har råttfärgat hår =)

Har väl inte gjort så mycket sen sist, var och handla lite förut, blev grillad kycklig till middag och ikväll blir det grill hos familjen P, ska bli trevligt. Överväger att ta med mig en flaska vin, så får vi väl se hur mycket man dricker av det. Man blir ju ganska trött framåt små timmarna nu när man går upp tidigt på mornarna =)

Bäst att packa Majas väska så vi inte glömmer vällingen och pyjamasen, för hon lär nog somna i bilen när vi åker hem ikväll. Och Gustaf ska upp tidigt och jaga inatt/morronbitti så han vill kanske hem lite skapligt också...

Nej nu är det dags att skölja ur färgen....

Tjingeling!!

Underbar helg

Otroligt skönt har det varit i stugan. Bara slöat och tagit det lugnt. Det är så semester ska vara. Ladda batterierna för nästkommande vecka, så börjar inskolning för Maja =)
Orkar inte skriva mer idag, får bli i morron och då har jag hunnit ladda upp lite bilder också.


Nu och då

Det blev en sväng till Hella förut. Maja och Milan fick busa lite =) Milan var så söt och bjöd Maja på äpple =D Lilla Nellie sov nog hela tiden vi var där...tänk att man glömt hur mycket de sov när de var så små. Och det är ju inte en 1½ år sedan Maja var så liten. Det händer verkligen något hela tiden =)
Prata lite om ekonomi, och det är tusan inte lätt det där. Visst har man det bra och kan väl unna sig något då och då, men mer är det ju inte...
Och lite annat smått och gott också såklart, alltid lika kul med skvaller *haha* Vissa saker kan jag inte förstå bara... Hur man tänker och hur man orkar leva i en lögn...men tydligen går det, det är väl inte första gången...

Tänk vad alla i vårt gäng umgicks förr. Så är det inte längre... Har väl växt ifrån varann, jag vet inte. Vet inte om det är för att man har familj och barn man inte längre blir tillfrågad om att följa med ut? Eller om man bara är tråkig? =)

Tyckte Cissi prata om att det skulle bli vin med tjejerna på jobbet nästa torsdag, det skulle vara kul! Bara slappa och prata. Är ju dagis dags på fredagen så jag blir inte långvarig, men det skulle vara kul att bara ta en drink.

Nej nu är det Navy CIS som står på listan, och i morron drar vi till Värmland!




Sparande?!

Ja, just det... =)
Hur mycket pengar lägger man undan varje månad?
Är ett sparande något man inte rör?
Eller är det en buffert man betalar av lån från och lägger undan lite då och då till annat?
Hur mycket ska man lägga undan till sina barn? Har ju sparande åt sessan, men hur mycket lägger man undan? Sparar man hela barnbidraget, eller räcker en hundring eller två?

Ska bli spännande nu när vi båda ska börja jobba heltid och hur ekonomin kommer bli då. Känner att man har slösat lite nu i sommar, men vad tusan, man måste väl få unna sig lite någongång?

Och så är jag lite irriterad... Beställde nämligen tyg av ett företag för 4 veckor sen och än har inget dykt upp så jag hörde med dom vad som var problemet. Då var det slut... Kan man inte höra av sig då? Jag har ju ändå betalat tyget. Men i mitten av augusti ska det komma. Blev erbjuden att få tillbaka pengarna, men vad fasen, då måste jag beställa någon annanstans och då tar det ändå YTTERLIGARE 2 veckor innan de kommer, så det får vara, hoppas bara att det kommer när de sagt, lille Milan måste ju få sina gardiner...

I morron bär det av till Värmland, ska bli skönt att bara vara några dagar innan allt drar igång igen.

Igår firade vi bröllopsdag =) Åt god mat på Kanal Krogen vid Bergsslussar, sen gick vi en promenad och åt glass.

Blev tidig morron i morse, Maja ville gå upp redan vid sju så det var bara att gå upp och häva i sig en kopp kaffe sen var det full rulle. Somnad igen vid nio och hon sover fortfarande, ska vil ta och väcka henne nu.
Laga lite mat, men vad ska man äta? Korvstroganoff kanske? Ja det får det bli, men ris =)

Sen vill jag åka till Hella, Milan och Nellie, så länge sen och sen åker vi ju iväg och då blir det inget heller...
Så jag ska fixa lite mat, sen blir det nog våldgästning =)


RSS 2.0