Inte ger man upp för "lite" värk =)

Fy fan, sån träningsvärk jag har!! Men på´t igen bara =)
Jag ska bli av med putmage och kärlekshandtag, och med träning hoppas jag på mer ork.
Försöker bara ställa in mig på ett sundare liv. Just nu mest fokus på träning och mat.
Sockerfri (iallafall synligt socker) vilket inte alla gånger är så lätt som man tror.
"Dieteten" som jag knappt kan kalla det, då jag äter mat, fast nästan inga kolhydrater funkar jätte bra. Bara dålig på att kombinera till både mig och barnen. Blir ju inte mycket mer, men lite extra.
Något vi nästan aldrig äter i vår familj är sallad, vilket nu står på bordet varje dag...fast det nästan bara är jag som äter. Försöker få Maja att peta i sig lite men hon är ju liten i maten i övrigt så det är svårt, men en vanesak.

Något jag saknar? Nja, både och.
Jag älskar ju pasta men det går bra, och visst kan man äta lite någon gång, men just nu är jag ganska strikt.

Borde kanske mäta lite på vad man ligger på för mått? Vikt är inte i fallet jätte viktigt, jag vill forma min kropp och må bättre än jag gör nu, för nu ligger självförtroendet i botten känns det som.
Nej, jag är inte överviktig på något vis, och ingen säger det heller, det är jag själv som vill få bort det som blivit kvar efter 2 graviditeter och alldeles för mycket socker...

Unna sig något ibland är man värd. Man ska nog aldrig "förbjuda" sig själv till något, då blir det mycket svårare.

Längtar mest till våren med många långa promenader och att kunna vara utomhus utan att frysa ihjäl. Jag är inte speciellt förtjust i vintern. Jag vill ha vår och sommar. Jag älskar våren, det är den bästa årstid som finns! =)

Ska väl fortsätta kolla på en av mina favoritfilmer. Moulin Rouge



Nytt år, nya möjligheter

Först säger jag tack Lisandra för jag får hänka på dig till gymmet! På måndag börjar mitt nya liv. Jag känner mig pepp...riktigt pepp denna gång!
Och då är det även slut på socker, iallafall denna överkonsumtion som det varit nu. Jag kommer säkert äta något, men ska försöka hålla mig borta, för det är därför jag gått upp dessa kilo nu...

Nyår var jätte bra. Var hos Gustafs syster och hennes man och barn.
Maja och Johanna stoja hela kvällen, riktiga små bustroll =)

Tror det får bli ett glas vin nu när barnen sover. Hugo trilskas som vanligt, så jag tror båda mina pojkar somna där upp =)

Tjohej för det nya året!! Nu ska det brännas fett!!

RSS 2.0