Snart nyår

Nytt år = nya möjligheter!
Jag ska börja träna och gå ner ett antal kilo. Tror jag skulle må mycket bättre av det. Nu är jag jätte pepp då jag själv ser hur man ser ut =( och vet att jag blir mycket piggare och gladare av det.

Var ska man träna? Vad ska man träna?
Förslag?

Gillade Lundbybadet, där var jag sist. Men vi får väl kika lite...

Ringde 1177 förut. Har haft så ont i en vad några dagar och det vägrar ge med sig. Öm och varmt, så hon jag prata med trodde att det kunde vara en propp, men jag skulle höra av mig om det blev värre, annars skulle jag ringa HVC i morgon...men de har väl inte öppet i morgon?! Får väl ringa SVU igen annars...
Just nu är det iallafall bättre, så jag tror bara att jag sträckt benet eller nåt? Men det som är jobbigt är att jag typ får kramp...fast lite lindrigare...

Äh, ska inte gnälla...

Dagen har bestått av att slöa. Maja kom inte hem förän vid tre halv fyra och då hade hon ätit och gjort stan med mormor och morfar först. Hon sov där i natt, sötnöt =)

Ska väl glo lite på tv en stund... Tänka över vad man ska göra nästa år...

Orka...

Eller inte...
Fan vad trött jag är på gnäll tjut och skrik...
Ja förbannat skit trött...och så är det...

Julen är förbi

Ja det gick fort, nu väntar nyår och ett nytt färsskt år att ta tag i alla saker man inte tagit tag i.

För min del är det viktnedgång. Träning och slut med allt snask som det blivit alldeles för mycket av nu de här dagarna. Ser fortfarande gravid ut, så nu får det vara nog.

Rökningen får jag ta tag i när motivationen finns för den är långt bort just nu...kanske när man själv känner sig fräschare så är det kanske lättare.

Jag tar tillbaka allt jag någonsin skrivit om trots när det gäller Maja...för nu är den riktiga här... Fy fasen säger jag bara! Biter ihop så hårt jag kan men ibland blir det för mycket.
Det värsta är att hon är sååå elak mot sin bror. Hon slår, knuffar omkull honom och tar allt han har i händerna. Och det spelar ingen roll hur man gör så blir hon arg och tjuter och skriker...
Det går ju över, men det blir jobbigt när man ska behöva bråka varje dag =(((

Ja negativa bitter mamman har jag blivit. Så jag hoppas 2011 blir ett positivare år för min del.

Ska ta tag i en massa saker nu på lovet så det är kanske bäst att sätta igång...

Hemma dag idag!

Blev inget dagis för Majsan idag. Hon brukar alltid tjata om när vi ska åka, men idag ville hon inte. Hon ville vara hemma och mysa med mamma och lillebror, så okey...
Har legat och slöat i soffan hur länge som helst. Ätit lite frukost/lunch och nu tänkte jag att vi skulle komma ur pyjamasen och åka över till mamma och pappa. Ska hämta gran och så blir det nog en kaffe med =)

Sen ska jag försöka komma iväg till Jysk och handla det sista. Ska väl försöka handla den sista julmaten också, och så blir det att rulla köttbullar hela kvällen lång =)

Usch vad trött jag är, och har få förbannat ont i mina revben. Prata med HVC på förmiddagen och hon trodde att det kunde vara en spricka av allt hostande, men det fanns inget de kunde göra så det är Panodil och Ipren som gäller för min del. Hoppas på att det ska gå över snart, det är irriterande när man inte kan röra på sig hur man vill.

Nej ta på barnen och åka till mamma o pappa då!

Jul?

Känns inte som det. Har inte ens en gnutta julkänsla i kroppen... Men på fredag är det julafton...
Julklapparna är handlade, tror inte jag glömt något. I så fall får man väl ta det i morgon.

Orken har inte funnits på ett tag...inte på väldigt länge... Det gör att man bara är sur och inte alls den livliga roliga mamma man vill vara...
Hugo vill inte alls sova på nätterna och det tär på både mig och Gustaf när man får alldeles för lite sömn. Man är bortskämd med Maja som alltid har sovit bra på nätterna.

Idag har det varit hemskt... Hugo vill bara bli buren och Maja har bara stretat emot, vägrar lyssna och bara bråkar... Såna dagar vill man ta semester!

Lillplutt somnade iallafall nyss...efter en hel del tjut och vyssande tröttna jag och la honom i sängen och då tog det inte många sekunder innan han somna.
Maja vägrar sova. Hon sitter med ögonen i kors och försöker hålla sig vaken. Trodde faktiskt hon somnade nyss men då skällde Raffe och hon for upp igen...


Alla disskutioner om att ha en "vit" jul.
Vi kommer inte ha en vit jul...däremot kommer vi inte dricka oss redlösa. Det gör vi aldrig i våra barns sällskap, och skulle aldrig ens tänka tanken. Men glögg och ett glas vin till maten kommer det nog bli.
Men att tänka på alla barn som far illa pga alkoholism och andra droger gör att man tänker efter.
Hur ska ni göra?

Nej vad ska man göra nu då? Trött på detta eviga plockande och städande...men man är ju så illa tvungen...



Helt slut! Hur mycke energi finns det i et...

Helt slut! Hur mycke energi finns det i ett barn? Och hur många gånger kan man ställa samma fråga på en minut? Hua idag hade jag nog behövt en växel till. Har lyckats få i två tvättar i maskin varav en ligger kvar... Hugo surar o har gjort hela dan så ska försöka få honom i säng...


När ska det vända!? Det är min största frå...

När ska det vända!? Det är min största fråga just nu. Hugos näsa är fortfarande fylld med snor o sover vägrar han göra med. Ork till något var länge sen jag hade, man får helt enkelt ta sig ork o göra allt i zombie takt. Helgen var iallafall toppen! Jobbat med en underbar skara med människor o allt har gått så otroligt bra!! Älskar att jobba frukost då man sedan har hela dan på sig att umgås med familjen! Ska ta och packa in ungarna i bilen och åka till mormor o morfar en stund, lite mys fika!


1 december idag! Inte långt kvar till jul!...

1 december idag! Inte långt kvar till jul! Majas chokladkalender är nästan slut då hon tog en stol o klättra upp o hämta den över tvn. Lite gotte sugen lilla Sessan. Men idag har hon ätit riktigt ordentligt så det var hon väl värd =) är de slut så är det! Magen har kommit igång tack vare medicin, tack o lov! Sitter och myser framför "Bompa" och jag tror det är dags för en tupplur för Hugo strax. Stackare, nu rinner det hejdlöst ur näsan på honom och man torkar o torkar så han kommer säkert få ont snart. Torr på sina små kinder så det är bara att smörja! Glad att bepanten finns! Tror det blir en sväng till stan sen. Köksvisning, vart lite sugen då vi förhoppningsvis kommer renovera kök (och badrum) inom en snar framtid! Men vi får se, det blir nog Ikea men det skadar ju inte att titta =) Nu blir det en kopp kaffe innan jag somnar i Majas knä!!


RSS 2.0