Läckage?! (aningen äckel varning)


Fan, har vaknat flera gånger i natt av att jag läcker ur brösten, och det är ju inte lite... Trött jag blir, Junior har inte ens kommit och det ska redan börja. Visst har man varit med om lite läckage men inte så här. Jaja, det är bara att buffra upp med lappar så är det bara att ladda i BH:n (vilka är för tok för små så det kanske måste köpas någon ny)

Maja är fortfarande hostig och snorig, fattar inte när det ska gå över... =( lilla gumman, hon vill inte hosta då hon har kräkts några gånger när hon är så slemmig. Och bromhexinet vi köpte smakar skit och hjälper inget.

Nu ska vi bränna ner lite barnlåtar och sjunga lite... Hon har tjatat om att åka bil och lyssna på ackack-ka (små grodorna) då vi har den CDn i bilen, så nu sitter den i XBOXen och Maja är ganska nöjd =)


Fel håll

Ja lilleman får gärna vända på sig, ligger och spjärnar med benen mot kissblåsa i tarmarna så det gäller att inte ha toa allt för långt bort.
Trycker upp mot mellangärdet så emellanåt är det nästan så att jag kräks...
Ja nu börjar det bli trångt, men inte för trångt hoppas jag. Vänd på dig lilla rackartass, mamma vill inte att någon ska skära i mig...
Nej fy, det är nog det enda jag är rädd för när det gäller förlossning. Att bli snittad... Även om det skulle bara planerat eller ej... Nej jag vill föda på vanlig väg, och det får ta hur lång tid som helst och det göra hur ont det vill, bara jag slipper snitt. Men så har jag läst och hört att som andra föderska kan man föda i säte. Stämmer det??

Sugen på att köpa lite pojkkläder =) Men köper man 50 eller 56? Vad hade Maja? Gud jag har glömt bort...

Har fått frågan flera gånger om det är sista barnet, och jag säger som Linda och Hella, hur kan man veta det? Jag kan tänka mig ett till, absolut...men då tror jag att vi måste flytta =) Så vill man ju komma i ordning med den nya krabaten innan man ens kan tänka på en till.
Är ju trots allt bara 24 (snart iallafall) och har ju mycket kvar av livet.



Maja är fortfarande sjuk, lillstumpan. Jätte grinig och hostig. Mycket slem och när hon hostar kräks hon nästan... Tycker så synd om henne =( Men feber har hon inte haft någon idag, känns skönt. Hoppas det är på bättringsvägen nu.
Lagade kycklingryta med ris och sommargrönsaker förut som la Maja och jag oss i sängen och hon somna med detsamma, efter lite gnäll =)

Nu ska jag plocka lite här, Gustaf åkte iväg med Pelle förut och vill dom va i skogen får dom väl vara det, jag skulle frysa ihjäl =/

Ikväll blir det en sväng till Frida, mycket trevligt att få träffa tjejerna =) även om man inte följer med ut, kände inte att det var "läge" för det eller vad man säger. Får bli när Junior kommit och man kommit i ordning, då blir det kalas =)


 

 


Lite vårbilder från förra året, runt Valborg




Tittar på "BÄÄ" med pappa



VÅR!! LÄNGTAR!!


Sjukling

Mmm, mammas lilla älskling är sjuk och har varit hela veckan. Nu har slemhostan dykt upp också och att få i henne bromhexin är inte det lättaste, smakar ju blä... Någon som har något annat bra förslag på slem/hostdämpande för barn?

Ligger som en slagen hjälte i soffan och dricker "ninin" (välling)
Har varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt och sovit en stund.

På tv är det hockey *suck* så jag sitter här och ska snart ta tag i den sista tvätten. Var blivit fyra maskiner idag...har inte haft lust i veckan. Så i morgon ska jag försöka städa lite om skruttan tillåter, annars får jag väl göra det när hon somnar...

Ska försöka ladda upp lite bilder på facebook med, Gustaf har gjort uppdateringar på datorn så jag hoppas att det funkar bättre nu.

Säger tack och hej

RSS 2.0