Mellan gråt och sömn

Ja det är väl det dagen har bestått av. Maja har varit sååå ledsen så jag ringde BVC igen och vi fick en tid direkt. Och självklart hade hon öroninflammation =(
Hon sov hela dagen igår och hela dagen idag...och nu har hon äntligen piggnat till lite. Knappt ätit något, bara lite vällingskvättar då och då och så har man försökt så gott man kan att få i henne saft...
Har varit tjutfärdig då jag tycker så fruktansvärt synd om henne. Finns ju inget jag kan göra förutom att hon får sova på mitt bröst... Panodil hit & panodil dit, och det hjälper ju inte ett skit. Febern har varit lika hög som den var innan och lika seg och trött hela tiden.
Busade lite nu innan hon gick och la sig med pappa men man märker att det inte är okey... Skruttis, hoppas på att pencilinet hjälper fort så det släpper. Vill ha min pigga glada unge tillbaka...

Missa ju fika hos familjen P idag med, men det blir ju fler gånger. Så kul att träffas och få höra lite skvaller =)

Helt sjukt, tyckte att det var igår hon skrev att det var dags för nummer 2, och nu är hon snart halvvägs...fattar inte hur fort tiden springer iväg... Snart en till bebis, tusan så mysigt =)

Nej klockan är massor, dags att gå och lägga sig...

Varför är hon aldrig frisk?

Just så känns det! Min lilla Sessa är ju aldrig frisk, hon har varit förkyld med feber om och om igen hur länge som helst. Frisk högst en vecka och så är det dags igen, jag fattar inte, tycker så synd om henne.
Men idag är hon dålig. Har sovit och gråtit hela dan och jag önskar så innerligt att man kunde göra något för henne. Det har varit panodil, bad och kämpat för att få i henne något att äta. Har gjort saft som hon faktiskt har druckit och det är väl det jag vill se att hon gör iallafall. Välling gick oxå bra och hon får en flaska till innan hon får sova igen. Somna vid halv nio och vaknade nu igen och var ledsen... Det blir nog att sova emellan oss i natt...mest för att mamma och pappa vill det ifall hon mår dåligt...

Igår var det bröllops fest, något jag hade sett fram emot...men som slutade med jordens huvudvärk, så vi åkte hem redan vid elva halv tolv. Men det var intressant med väldigt mycket folk att spana på, både människor man inte känner och känner.
Lyckat med vår present! Jätte kul =)

Blir hemma med Skruttan i morron, tills G kommer hem, då blir det skiftbyte och så får han ta kvällspasset. Hoppas hoppas hoppas att hon mår bättre i morron!! Min lilla ängel, usch vad jag hatar bacillusker!!!

Håller på att uppdatera BDB oxå...så lite nya bilder ligger snart uppe!


Diskar lite med mamma =)

Sötnos då =)

Utmanad!

Men det ska jag inte gå vidare med just nu, det är jag alldeles för trött för =) Men det ska jag göra så fort jag har lite mer tid Lelle, jag lovar!

Idag har vi bara flängt fram och tillbaka. Först blev det en kaffe hos mamma & pappa och busade som vanligt. Sen bar det av till twinsen och busade ännu mer...och mer kaffe =)
Ringde farmor (gammel farmor) och bjöd in oss på kaffe...i Ödeshög =/
Så Maja somna ovaggad i bilstolen kan jag lova men sen var det full rulle igen. Upp i knät på både farmor och farfar, det finns ingen  tykänslighet i henne längre...eller jo, ibland...
De var båda väldigt glada över att vi kom dit, de får ju inte träffa Majsan så ofta...

Nu är vi iallafall hemma. Darling har lagat mat åt mig och lagt Maja. Jag fick äran att gå ut med soporna och hämta ved...och en tvätt har jag slängt i oxå...

Nu ska jag faktiskt slänga mig i bingen och nanna lite =)

Skulle ju egentligen skrivit blogg...

men istället har jag läst alla andras och hittat en massa nya spännande bloggar så nu orkar jag inte :-D

Ville bara skriva att jag har haft en bra dag hos Hella men fika och vänner. Även om Maja inte sov mer än 45 min på hela dan så var hon väldigt snäll. Var ju så mycket kompisar och då har man ju verkligen inte tid att sova!!!

Nu ska jag muffla =)

Go natt!

Länge sen nu

Jobbat hela veckan så jag har varken haft tid eller ork att skriva. Maja sover som en stock, hon somna runt halv tolv och sover fortfarande vilket är ovanligt. Brukar oftast bara sova en halv timma, 40 minuter vid middagen. Sen blir det att åka till Ewe och Malin och försöka planer ihop en bra present till brudparet =)
Tycker att det de andra kom på var en jätte bra idé men som sagt det är skit svårt.

Det har varit dubbelpass och dåligt med personal hela veckan, många sjuka, det är ju såna tider nu. Vi är lite småsnoriga fortfarande men mycket mycket bättre nu iallafall =)

Igår slapp jag jobba och då var det möte på Frimpan och sen vart det bowling på Strandgatan. Mycket trevligt ställe och jätte god mat. Skjutsade hem C innan jag åkte hem till familjen.

Gustaf åkte och jaga i morse och jag och Maja har lekt hela morronen. I morron blir det jobb igen, fast frukost för en gång skull.

Nu ska jag fixa till mig och kolla Maja så hon inte trillat ur sängen...


Host Nys Snörvel

Täppt i näsan som aldrig förr, men idag känner jag mig mycket kryare än vad jag gjorde igår. Maja är aningen bättre idag, men fortfarande snorig. Mina älsklingar sover och jag lagar mat. Väntar på att potatisen ska bli klar så ska jag väcka de små liven =)
Blev en långpromenad förut hem till mormor & morfar. Så skönt att få lite frisk luft, har nästan bara suttit inne nu när vi inte varit bra, men idag tog jag mig i kragen och så skönt det var!
Blev lite fika hos mormor & morfar, sen kom Gustaf och hämta oss (ja, det räckte med en promenad, öronen blåste nästan av och vi höll på att blåsa i diket)
Har tagit mig igenom berget med disk och nu är det dags för kvällsmat, är så hungrig!!

I morron är det dags att jobba igen. Tyvärr börjar jag med lång pass mellan 10.00 - 22.00 så jag hoppas Maja går med på en sovmorron på tisdag =)
Sen jobbar jag hela veckan, F skulle visst ha semester så då var jag snäll och hoppa in i stället. Lika bra att vänja sig...



Hjälper mamma och bestämma vad vi ska laga för mat =)

Så hopplöst det här är!!

Kände mig inte okey ígår och idag är jag som en halvdöd fisk. Sjuka hela familjen, inge vidare alls. Försöker få Maja och dricka lite och nu fick jag tag i en "pipmugg" med sugrör, och fyllde den med saft så den sitter hon och snuttar på nu och har gjort det en stund =) Stackars liten har fått blåsor i ljumskarna... Inge skönt så hon har inte haft blöja på sig på hela dan, och det är hon väldigt lycklig för. Och så är det fotboll på tv´n och det kan vara skoj det med ibland...tycker Maja och Gustaf iallafall =)

Har som sagt inte gjort ett skit idag, bara legat i soffan och försökt bli av med huvudvärken. Mår lite bättre nu och det är dags att göra lite gröt åt Maja, kanske fundera på att göra lite mat till oss oxå. Gjorde en macka förut men den åt Maja upp =/ Skitunge =) Så glad att hon äter, min lilla sessa...

Hoppas på att bli frisk nu, känner mig lite pepp på att jobba nu, men vi får se. Är inte Maja bättre på måndag får jag väl vara hemma då oxå...

Hella, en liten Michelle kanske? Det är lättare med tjejnamn =) Har ni några förslag än?

Puss & Hej


Aaaaaahhhhh!!!

Ja precis så... Maja har gråtit konstant hela dan, så nu blev det en supp upp i rumpan fast hon inte har feber, något måste det ju vara, ont någonstans eller nåt??  Får väl se om det blir bättre. Hon sov inte speciellt mycket längre nu på kvällen, så det kommer hon nog inte göra i natt heller. J
ag känner att jag håller på att gå i bitar, blev hemma från jobbet för magen är inte i form, har suttit på dass hela eftermiddagen, fattar inte vad det är... Försökte lura i Maja lite mat förut men det gick inge vidare...hon vill inte dricka heller så nu vet jag inte vad jag kan göra... Just nu är jag bara uppgiven *sliter i håret*
Gustaf har ont i en tand så han får åka in till tandläkaren nu så får vi se vad dom gör åt det...

Schhhh...nu tror jag männen i vita rockar kommer... Dom har en konstig tröja med sig...



Psykbryt, ska väl föröka göra ett frest åt den där tösen i gåstolen...hon står och flinar åt mig....

Gahhh...

Sova?

Skulle inte tro det... Majsan har varit vaken i stort sett hela natten. Och nu på dan har hon sovit 15 min...kul... Men det är ju inte lätt och sova när man är så snorig i näsan, men det känns som om någon gång måste hon ju bli trött?!

Hann iallafall få i mig lite mat när hon sov i lugn och ro. Sen kom mamma och pappa med bilen så man kommer till jobbet sen. För tillfället är lill snuttan nöjd, sitter och leker med sin larv =)

Hoppas på en eftermiddags fika i morron, men vi får se hur Maja mår, hon får nog stanna hemma isåfall...

Nu ska jag försöka diska, hoppas på att Maja går med på det annars blir det leka lite på golvet istället, det är faktiskt lite roligare så jag sparar disken till Gustaf ikväll istället =)

Puss & Hej




Gör ju så himla snygga miner ibland =)

Då var det dags igen...

Lilla snuttan är sjuk igen =( Förkyld som tusan och sover inge bra alls. Hoppas att hon sover bättre i natt än hon gjorde igår natt. Vaknade en gång i timman och var jätte ledsen. Usch, tycker så synd om henne, det är klart det är jobbigt att sova när man är täppt i näsan, vet ju själv hur det är. Så det blev en sväng till apoteket innan det stängde och ladda upp med panodil och nezeril...

Gustaf var och jaga igen och lyckades skjuta en gris för en gång skull...men den sprang i väg och de hitta den inte så i morron blir det eftersök så jag vet inte när jag får umgås med min man... Jaja, så är det att gifta sig med en jägare, man får väl stå ut...

Det blev ett bad förut, det tycker Maja är kul. Plaskar och leker för fulla muggar! Försökte duscha med henne häromdagen men det gick inte alls, det var lite otäckt. Sen blev det mys framför brasan tills morfar kom på kvällsfika. Han har hjälp mig att laga bromsarna på SAAB:en så nu ska jag nog lyckas ta mig till jobbet i morron.
Ja fy, i morron är det jobb igen, jag som verkligen trivdes att vara hemma och bara mysa =)

Och den 23:e är det dags för heltid. Då ska Gustaf gå hem på pappaledighet. La in hans ansökan på försäkringskassan idag så det är klart när han går hem. Sånt brukar han inte komma ihåg, likaså att han hade tandläkartid idag det kom han på när jag påminde honom ikväll =) Suck säger jag bara...karlar...

Kollar på NCIS, älskar den serien! Tyvärr bara repriser, men det går bra ändå =)

Nu ska jag kolla klart och gå och lägga mig, hoppas på att få sova i natt. Måste försöka få lite ordning här hemma, kan fan inte bo i den här svinstian. Hyra en släpvagn och köra bort allt skräp till tippen.

Tack & Hej



Myser i mamma´s & pappa´s säng =) Sötnos <3


Oj då... =)

Vem läser min blogg? Jag fatta inget när jag kollade min statistik (efter mycket letande hitta jag den äntligen) trodde inte att det var så många som läste =) Kul, för mig, tråkigt för er läsare eftersom jag aldrig skriver något vettig =) men ni är jätte välkomna att läsa hur mycket nu vill =)

Blev fullt hus här förut. Först kom mamma & pappa, och strax efter farfar Seth...och när vi börjat dricka kaffe kom Carro, Thomas & barnen så det har verkligen varit full rulle. Och lilla Cornelia går som tusen. Tussade omkring här som ingenting. Så söt så... =)

Maja somna sent och vakna vid halv åtta så det blir nog sen sängläggning ikväll tyvärr. Men vi får sitta och busa lite här framför tv´n. Gustaf åkte och jaga så han är väl inte hemma på ett tag. Lite mellis kanske för lillskruttan.

Tack & Hej

*gäsp*

Lite trött och seg idag. Som vanligt... Fattar inte vad det är, orken vill inte komma tillbaka. Vill bara krypa ner i sängen och sova. Det har iallafall Maja gjort nu så nu sitter hon och bubblar under vardagsrumsbordet. Leker med sin larv, den var riktigt kul den =) Ruffsig i håret som ett annat litet troll, min lilla skrutta.
Mammigheten börjar gå över lite nu, jätte skönt, men lite gnäll och gnöl fortfarande, men det går kanske över med tiden.
Raffe springer och gömmer sig för Maja som springer efter i gåstolen och asgarvar och slår vilt omkring sig med sina uppblåsbara Mc D stavar =) och min stackars stackars mobil...helt nerdregglad...

Jobbade en sväng igår... Virra mest omkring och gjorde inte alls någon nytta...

Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää, så är det med det...

Tror Maja ringde Hella förut, men hon stängde mobilen när det koppla upp så jag vet inte om hon hann ringa någon signal... Ville prata med Gudmor =))
Annars brukar Frida vara rolig att ringa till oxå *haha* Snart får hon betala telefonräkningn själv om hon ska hålla på =)

Ska väl försöka åka och handla sen, börjar bli tomt på det mesta. Och så måste jag börja skriva någon slags matsedel så man kan få lite rutin på det här med mat...mest för Maja´s skull...

Tack o Hej


Mer julklappar

Visst blev det =) Fick äntligen till en fika hos Hella idag. Som vanligt sov Maja längre än jag planerat och vi dök upp 1½ timma efter utsatt tid, men va fan, bättre sent än aldrig. Blev paj och kaffe och paketöppning. Massor med fina saker, tack så hemskt mycket tjejer! Och så färga jag Hella´s hår oxå, hoppas att det blev bra!

Måste ta och klippa mig snart, alldeles för långhårig!

Gabbe ringde förut också och babbla lite...sen kom han fram till att anledningen till att han ringde var att han ville ha lite hjälp i morron, var visst massor på jobbet, så jag offrar mig =) och åker in en sväng i morron. Då kan jag passa på att beställa lite sprit oxå till vi öppnar på onsdag.

Igår var vi hos Lena och Thomas och käka lite gott och det blev ett glas vin oxå.

Är så trött så nu ska jag nog slänga mig i sängen och sova lite...

Tack o Hej

Nytt År, Nya Krafter??

Nej, lika orkeslös som jag varit de senaste månaderna... Och tanken på att jag ska börja jobba heltid får mig att bli ännu tröttare... Har inte gjort ett skit på den lediga tiden. Mest sovit och latat mig...

Nyår var fantastiskt. Var på bröllop som var sagolikt =) Vigseln var så avslappnad med gospelkör och solosång i massor. Till och med prästen (som var en god vän till Evaá som gifte sig) sjöng =)
Festen ska vi inte tala om. Maten var såååå god, mycket gott att dricka och många fina och roliga tal.
Vid tolv blev det skumpa och fyrverkerier i mängder, mycket trevligt!! Men som jag är så kunde jag inte släppa tankarna från min lilla Maja...saknade min lilla fis massor...

Halv tre ringde jag pappa som kom och hämta oss och skjutsade hem oss. Var så trött så jag höll på att somna i bilen... Gustaf var rätt dragen vid det laget =)
Sov ganska länge in på nyårsdagen och vid halv två kom mamma och hämta mig så jag fick krama om min lilla älskling =) men jag tror inte att hon hade saknat mig något för hon lekt med morfar och flina bara lite åt mig när jag kom och gnällde lite när jag ville pussas och kramas. Bliv pizza, vilket jag inte tror vi var de enda som åt på nyårsdagen =) sen var det bara slö dag resten av dagen.
Maja vakna vid halv tre i natt och var vaken till halv fem så jag skicka upp Gustaf i morse *hihi*

Ikväll ska vi till kusinerna och äta lite mat och så blir det nog att gå och lägga sig skapligt i kväll.

Maja somna nu igen så jag ska glo lite på tv och ta hand om disken...

Tack & Hej

RSS 2.0