*gäsp*

Lite trött och seg idag. Som vanligt... Fattar inte vad det är, orken vill inte komma tillbaka. Vill bara krypa ner i sängen och sova. Det har iallafall Maja gjort nu så nu sitter hon och bubblar under vardagsrumsbordet. Leker med sin larv, den var riktigt kul den =) Ruffsig i håret som ett annat litet troll, min lilla skrutta.
Mammigheten börjar gå över lite nu, jätte skönt, men lite gnäll och gnöl fortfarande, men det går kanske över med tiden.
Raffe springer och gömmer sig för Maja som springer efter i gåstolen och asgarvar och slår vilt omkring sig med sina uppblåsbara Mc D stavar =) och min stackars stackars mobil...helt nerdregglad...

Jobbade en sväng igår... Virra mest omkring och gjorde inte alls någon nytta...

Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää, så är det med det...

Tror Maja ringde Hella förut, men hon stängde mobilen när det koppla upp så jag vet inte om hon hann ringa någon signal... Ville prata med Gudmor =))
Annars brukar Frida vara rolig att ringa till oxå *haha* Snart får hon betala telefonräkningn själv om hon ska hålla på =)

Ska väl försöka åka och handla sen, börjar bli tomt på det mesta. Och så måste jag börja skriva någon slags matsedel så man kan få lite rutin på det här med mat...mest för Maja´s skull...

Tack o Hej


Kommentarer
Postat av: Frida

Ja, hon brukar vara en hejare på det där med att ringa till oss.. =)

Så söt så!!

Puss!

2009-01-05 @ 17:07:57
URL: http://frida7andersson.blogg.se/
Postat av: Hella

hon e så välkommen o ringa till mej så.. :)

puss :)

2009-01-05 @ 17:31:24
URL: http://hellagirl86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0