Dop

En toppen dag var det igår. Var inte så social, jag höll mest i fikat, prata det gör Gustaf så bra så jag överlät det till honom =P
Kul att så många kunde komma och så mycket fint Hugo fick, tack snälla!! Var helt slut på kvällen, och barnen med för den delen =)

Annars har helgen varit ganska lugn. Maja börja ju förskolan förra veckan och oj vad kul hon har och vad hon har längtat! Hon har varit så trött så hon somnat innan åtta varenda dag =) och i morgon är det dags igen...och som alltid väntar jag bara på dagisbacillerna, men hon har inte lyckats få något än *peppar peppar*

Det är mycket hemma nu som behöver göras, och ska nog sätta mig och göra en lista, för jag vill ha allt klart innan höst/vinter!! Sen om det betyder att vi kanske måste lämna bort barnen någon dag eller två, det får gå. Man får ju lite mer gjort om man inte har en liten och bära på =)

Hugo ligger och sover i famnen och Maja målar... Ska försöka pilla i mig lite mat, får se om Maja vill ha, hon åt så mycket tårta förut =)



Sötnöt =)



Min lilla lyckliga pojke =)


Då kart det klart!

Äntligen har vi kommunalt vatten i rören här hemma! Så skönt att slippa koka och greja med Hugo´s vatten till ersättningen. Och vilken tryck! Får hoppas att alla gamla rör håller...annars brukar det vara riktig fis stråle =P

Idag har vi varit och fotat lite till tidningen och lite kort på barnen. Ska bli spännande och se bilderna sen =) De var såååå duktiga mina barn =)

Vart en snabb handling med, var egentligen bara blöjor vi behövde, och lite mjölk och så...men det blir alltid sååå dyrt, jag fattar inte... Hutlöst vad allt går upp i pris, glad att City Gross har billiga BLÖJOR!!

Nu ska jag hälla upp ett glas rosé, och bära upp min envisa dotter som somnat i soffan =)

50% kommunalt vatten =/

Ja snart...snart är det klart, men just nu är det lite konstigt kopplat men det ska fixas i morgon. Ska bli såååå skönt att slippa koka vatten till Hugo, bara att ta från kran... =)

Inget blev det av dan. Har försökt få Maja att sova sen halv tolv, men det är omöjligt, så nu får hon vara vaken istället. Måste ju hitta på något, när det ändå är så fint väder...men vaaaad??

Svettigt...ingen lust idag...med något... Trött bara...

Telia ras

Ja det var visst det igår. Varken internet, hemtelefon eller mobiler funkade. Men om de nu grävt av en kabel, hur kommer det sig att mobilerna inte funka? Går inte de via mast?
Maja gnäller om att åka till mormor och morfar så det är väl bäst att vi gör det =)

Får in ViaSat snart med. Ska bli kul, fick ju min inspelningsbara box och Gustaf sin fotboll. Och en maaaasssssa barnkanaler så alla är nog nöjda. Och det bästa att det är BILLIGARE än Boxer och då får vi MYCKET mer kanaler. Inte för jag hinner kolla på allt iallafall...men men...

Nu hänger Maja i mitt ben så det är väl bara att lägga ner. Hugo sover sen halv elva, så jag får väl skaka lite på honom.


Bloggtorka...

Ja, jag är verkligen ASDÅLIG på att blogga...även om man är ledig och har tid över. Sitter för det mesta och läser alla andras bloggar... Men nu kom jag på det och kände mig lite tvungen att skriva lite =)

Vad har hänt då? Jo, sommaren går mot sitt slut, det regnar ta mig fan hela tiden...blir ju heldepp =( men vi har ju hittat på lite ändå.
Det var Kolmården, och det var inte bara skitvarmt och en massa folk, det var getingar till förbannelse! Men det var kul...synd bara att ungarna gilla Bamses Värld mer än allt annat...eller ja, elbilarna var en favvis med. Milan var skitduktig, Maja titta på allt annat än vägen och plöjde i varenda staket *haha* men kul hade hon, mitt lilla monster =P
Ja, hon är verkligen ett litet monster nu. Fast ett underbart litet monster. Det är trots på HÖG nivå, och ju mer man säger åt henne, ju mer förbannad blir hon. Slutar nästan alltid med att någon av oss tjuter =/

Var också i Hellas och Ockes stuga. Det var super trevligt! Komma iväg lite och se lite annat. Sen att man är 2 barnfamiljer med tolleransnivå noll, det gör det hela mycket speciellt =P Men när man väl fått alla barn i säng var man så trött så man knappt orka med mer. Men det vart lite vin och även lite spel! =)

Helgen vart livad med. Stressad arslet av mig till mamma och pappa för att lämna Maja på lördagen. Gustaf skulle spela fotboll med några andra grabbar, och jag fick vända ut och in på mig själv. Men väl hos mamma och pappa lugna jag ner mig, sen åkte jag och Hugo och titta lite på pappa, för att sedan lämna Hugo hos farmor och farfar och vidare till Pelle och Anna för mat och vin =)
Sen koppla jag av hela kvällen/natten. Fest i Södragårn för att fira Erik och Maria som gift sig och byggt hus! Förutom när Charlotta och Håkan kom med lilla Tyra, då kunde jag inte låta bli och klämma lite och sakna mina älsklingar =)
Båda barnen hade skött sig och Maja fråga redan på vägen hem när vi skulle åka till mormor och morfar nästa gång =) Söt hon är...


Nej nu ska jag nog ta och fundera på mitt telefon val...tror det blir en Iphone...


RSS 2.0