Oj oj oj =)

Det blev dyrt efter Ullareds resan =) Men så mycket fint jag fick med mig hem till min lilla älskling, och tro det eller ej, ALLT passade perfekt!!
Har stoppat in en tvätt nu, har en stor hög jag ska försöka ta mig igenom.

Jag och Maja var på City Gross förut och shoppa lite gott. Mormor och morfar med, så morfar och Maja åkte karusell utanför när det blev tråkigt och hon hade trummat på alla stora konservburkar och plockat ner små tetra med saft i mammas vagn =) sötis...

Sen ringde mat och sov klockan =) fick väcka henne vid halv fem. Sen var det kalas på Egebylund, Susanne fyllde år. Så det var lek och stoj med alla kusiner och fler därtill.

Kollar lite på buskisen på 4:an, det är alltid skoj. Tror snörpa har somnat däruppe, och Gustaf oxå =) Stackarn är sjuk, hoppas det går över snart och att vi slipper. Skulle ju inte förvåna mig om vi blev sjuka lagom till inskolningen.

Nu ska jag ta en rök och slöa i soffan!

Ullared

Mamma och jag fick för oss att åka till Ullared i morron. Handla lite kläder åt min lilla ängel =) Det är ju snart dags för dagis och då behövs det lite smått och gott. Och så kan jag slänga lite gammalt =)

I går var vi på kräftkalas på Egebylund. Tyvärr hade vi inte kameran med oss, det hade nog blivit en hel del roliga bilder. Maja hoppade studsmatta med sina kusiner och hon skratta så hon tjöt! Kvällen avslutades med allsång, det var kul som tusan. Alla skråla och sjöng, hoppas verkligen att grannarna inte hörde *haha*

Jobbade söndag och måndag, det var...jobbigt... =) Så skönt att vara ledig, vara hemma och ta dagarna som de kommer. Inga måsten, ingen stress...men snart ska man tillbaka till verkligheten igen.

Har väl inte gjort speciellt mycket. Var i Gbg förra tisdagen, det var mycket trevligt det också. God mat och dryck, Liseberg var fullt med folk och 1 timmas kö till varenda karusell så vi körde femkamp istället. Klart att Gustaf och Per hitta Guitar Hero i spelhallen =)

Haha, kollar på gamla avsnitt av BB. Linda Rosing ser exakt lika dan ut nu som då...


Nej nu ska jag nog kojsa om jag ska orka upp i morron bitti!




Mamma´s lilla skrålla =)


Svettigt!!

Har varit och handlat lite på City Gross.
Gick precis från bordet efter att ha avnjutit en god middag med familjen =)

Rensade ut de gamla klädnyporna och ersatte med alla fina nya jag köpt i alla möjliga färger, och nu tänkte jag faktiskt gå ut och rensa en rabatt efter jag druckit ur kaffet.

Ikväll ska vi till Pelle och Anna en sväng, får se hur länge vi stannar, Maja somna ju sent idag så hon kanske är vaken ett tag ikväll.

Nej som sagt, nu ska jag ut i rabatten...

Välkommen Nellie =)

Då är väntan och längtan nästan slut för i morse kom en liten tjej =) Grattis till Helena och Oscar, nu är ni föräldrar till två små änglar =) och grattis till lilla Milan som blivit STORA Milan... Storebror =) tänka sig att det verkligen var en lillasyster i mammas mage =)
Det tog ett tag innan jag koppla att min älskade vän hade fått en bebis. Jag svarade ju visserligen på meddelandet i förmiddags men det slog mig nu i kväll att ta mig tusan nu är bebis här!!!

Nu längtar jag efter att få träffa er =)))

Sitter nu bara och pillar navelludd och läser bloggar, Gustaf åkte och jaga och Maja sover. Smågluttar lite på CSI Miami.

Har varit på Egebylund hos Maja´s kusin. Så kul att se dom busa, tänk vad tiden går fort. Nu kan hon springa och stojja hur hon vill, helt underbart. Min ängel, så underbar...

Mamma (mormor) hade köpt jordgubbar så på vägen hem åkte vi förbi och tog med oss 4 liter hem, så jag har precis skurit dom, och fryst in dom så man har lite gott till i vinter! Tack mamma =)

Har beställt lite kläder från Ellos och Haléns idag. Dock INGET (observera INGET) till Maja... Otroligt sugen, men jag plocka iordning på hennes kläder idag och hon har för tok för mycket kläder =) men en del måste plockas bort för det är för litet eller slitet så det kanske blir en runda till, vem vet? =)

Nej nu ska jag lata mig och festa till med ett stort glas OBOY =)



Min lilla sommarbrud =)


Envis huvudvärk!!

Har haft huvudvärk sen i tisdags, och det ger sig inte... Men det är väl se där förbaskade visdomständerna som spökar, är helt svullen på höger sidan och de växer mot de andra tänderna och det är nog det som gör att huvudet känns som om det skulle spricka...
Somnade i soffan med Maja förut, sov en timma, sen skulle jag gå upp med Maja. Självklart vakna hon när jag skulle lägga henne, men då var hon sååå söt. Hon peka på sängen och jag la ner henne så somna hon om så sött igen =)
Nu sitter jag här och vet varken ut eller in... Har sån ångest... Men jag tror det blir en chokladtårta =) bli nog en snabbis till City Gross i morronbitti så blir det kanon! Vet precis hur det ska vara, har en bild i huvudet... Ja jag vet att jag är störd, men jag tycker att det är så jäkla kul att baka.
Och så blir det kalas i morron för lille Milan...och nu det inte dyker upp ett syskon i natt =) skulle ju vara lite typiskt *haha* KNIP HELLA!!

Har fixat en massa här hemma med, fått upp tavellister och vinställ och möblerat om lite. Blir nog skit bra när allt är klart! Hade sån tur när vi åkte till Karlssons idag, de hade ett lika dant vinställ på lagret =))) Mindre lycka när vi tog Nordiska, inte en enda tavellist kvar =((( men jag ska leta vidare. Så blir det IKEA, en bokhylla som jag paxat och två LACK hyllor som vi tänkte ha filmer osv på... Kommer bli kanon. Så mycket man vill göra. Vill så innerligt renovera kök och badrum, för det behövs verkligen!! Men så måste man ju vara miljonär för att klara av lånen som blir efter det isåfall. Drömma kan man ju göra...

Nu ska jag nög göra mig en macka, och en tårtbotten =)


Bzzzz...

MYGG ÖVERALLT!!!
Blir galen, hade dörren öppen och var dum nog att tända lampan så jag får skylla mig själv.

Lillebror och Emma var här förut och hämtade lite bebissaker...eller ja mest kläder, vill tvätta bilbarnstolen och sakerna till vagnen först, annars kommer nog bebis få en allergichock =/

Annars har både jag och Maja mest gnällt idag. Värme och mensvärk...iallafall jag, Maja kan möjligen haft ont i magen av all glass hon ätit idag.
Lata var vi idag också...blev pizza... Till och med Maja åt. Vilka exemplariska föräldrar vi är...not... Men gott var det, och det tyckte Maja med =)

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Gräva lite i landen kanske?  Det tar ju aldrig slut...

Försöker vänja mig...

vid tanken om att jag ska bli faster =) Ja visst vet ni, Maja ska få en liten kusifin =) Någon gång i november är det dags, och det kommer nog gå fort!
Så jag ska plocka ihop lite saker som de nog ska kunna använda till bebis sen.

Och så sköt älskling en gris igår...eller ja, ett vildsvin, ingen tamgris. Det lukta verkligen arsle om man får skriva så.Skulle nog mer kunna säga att det var en skitgris =/ Fy tusan, lukten förföljde mig ända till i morse *urk*

Nu har jag precis rensat det sista i roslandet, och ska försöka ta tag i det andra i morgon.

Trött nu, ska ta mig en cigg och gå och nana...

RSS 2.0