Vägra välling

Är precis det min son gör. Vanligt välling, majsvälling...blandat ut det med ersättning men ICKE!! Det går inte att lura honom...men vad kan man göra? Han äter ju gröt, och det är ju i stort sett samma sak. Och mat, herrejösses vad han kan äta den killen =)
Magen är ju si och så, försöker ju lura i honom majsvälling, och så äter han majskrokar, så någon gång ska det väl bli bättre...
Sömn är ju inge vidare heller. Jo nu på dagarna brukar han sova bra, men kvällar och nätter är hopplösa =(
Får väl hoppas att det vänder...han blir ju äldre...
Tänka sig att han är över halvåret nu =) Stora killen!

Lov en vecka nu. Eller jag säger det, för Maja och Gustaf har det. Tog semester =) Måste tydligen ta ut den innan mars-april, så då tar jag lovet och sen över jul. Blir ju några extra kronor =)

Jobbade igår i Åtvid... Fylleslag... Herregud, hur vuxna människor kan bete sig. Och hur full kan man bli? Vissa hade verkligen åkt i backen om de släppt bardisken.
Men det var kul =) Kul att träffa Sigge igen, det var ju länge sen =)) Och allt trevligt folk jag jobbade tillsammans med!!

Nej, ska väl försöka få ungarna i säng...kl är ju egentligen sju...

Tjohej!!

Nya perioder

Ja, Maja har slutat lyssna, stretar bara emot, gapar och skriker... Så nu är det väl en ny trotsperiod här, vad härligt =P
Hugo är en liten glad skit, men sover lite dåligt och är lite gnällig emellanåt. Tror det är liten växtperiod eller kanske bissingar på g.

Ska åka in och kolla på barnstol om en liten stund, ska ge Hugo mat först bara...

Jobba måndag, tisdag med =) Kul att få lite tider då och då!

Tjohej!

Sååååå tröööööttt...

Ja, Hugo sov som sagt dåligt i natt...då Hugo inte verkade 100...
Så har varit uppe sen 05.15 så det är läggdags nu.

Tog en långprommis förut. Superskönt i det fina vädret!
Fick dock skoskav så nu får det vänta med nästa till helgen =)

Natti!!

Sovit dåligt

I natt har Hugo varit vaken alldeles för många gånger... Men det var väl sprutorna som gorde det, för han var jätte ledsen igår kväll med, ville vara ligga och sova i min famn. Visserligen jätte mysigt, men till sist fick jag honom o sova.
Han hade ingen feber, men han är fortfarande förkyld. Trodde ett tag att det var bättre, men icke.
Hoppas att det var sprutorna så han sover bra ikväll/natt istället.

Ikväll blir det fika med tjejerna, och på fredag ska jag faktiskt jobba =) Ska bli skoj!

Nu ska jag ta en kopp kaffe till!

Tjohej!!

Nu har vi varit på BVC o fått spruta o bli...

foto0229 (MMS)

Nu har vi varit på BVC o fått spruta o blivit besiktad =) Jätte duktig liten skrutt! Somna gott på vägen hem. Nu blir det en kopp kaffe hos mormor o morfar! Tjohej !!


Sötnosen äter majskrok varvat med napp, kl...

foto0228 (MMS)

Sötnosen äter majskrok varvat med napp, klet överallt, men vad gör det =) Snart dags att hämta Sessan, hoppas att det gick bra på fotograferingen. Väntar med spänning på att se bilderna =) Nästa år blir det ännu roligare då man kan ta syskonbilder! De är ju så fina mina älskade barn =) Ska till BVC med Bugge sen, tror bestämt att det är sprutdags =( Får se... Ska fixa i ordning lite så är det dags att dra! Tjohej!!


Sov tajm

Strax ska jag krypa ner i sängen o söva =)
Har haft tvätt dag idag, men ändå känns det som om det bara kryper i mer och mer tvätt i korgen?

I morgon är det som sagt fotografering på dagis, så idag har vi badat och valt ut kläder som hon ville ha =)

Var en sväng på CG med, och Maja skulle prompt följa med, även att hon varit trött hela dan och inte sovit en sekund. Så vi åkte hela familjen...

Men tösen somna inte förän nio. Då vi läst 3 sagor och ögonen stod i kors... Hugo somna strax innan så han var inte så dålig han heller.

Nej som sagt, lite sömn på det här...darling glor ändå på fotboll och det är ju rena sömnmedlet...

Tjohej!

Konstaterat att det inte går att ha med R...

Konstaterat att det inte går att ha med Raffe på promenad. Blev visserligen bara en väldigt liten, men att styra en dubbelvagn med två barn o en hund som drar åt alla håll är f*n inte lätt =/ Nu väntar vi på pappa så ska vi åka o handla, det är verkligen tomt på det mesta. Blöjor är det nog värst med! Sen när vi kommer hem blir det bad, för i morgon är det fotografering på dagis =) får se om det blir lika mycket gråt denna gång, men det tror jag inte. Mellis är avklarat så nu är det kaffe o roa barn ett tag! Hej på er!


Pencilin!! Ja jag fick det till slut. Så ...

Pencilin!! Ja jag fick det till slut. Så jag ska ner o hämta det sen när jag hämtat Sessan på dagis. Har avnjutit min första Wellness =) och den slank ner. Ovant, men helt okey. Kommer nog funka =) Hugo ligger och bubblar på golvet. Tröttis tror jag allt, han fick ju inte sova klart stackare, råka väcka honom när vi kom hem igen efter vi lämnat Maja. Hon var jätte glad idag och sprang in på dagis. Då blir jag så glad =))) så ska det jämt vara! Nej busa lite med lillfis då! Tjohej!!


Testar att mobilblogga =) Funkar det?

Testar att mobilblogga =) Funkar det?


HVC

Var och tog blodprov förra måndagen efter jag haft en fästing på låret. Nu är det rött och stort som en handflata. Fick komma till någon på VC som knappt kunde svenska, och jag fatta knappt vad han sa (vilket jag tycker en läkare ska kunna, inget emot invandrare) men han tyckte inte att det såg ut som borrelia, utan tyckte att det vad en svampinfektion, så jag fick ett recept mot det...???
Fick iallafall ta ett blodprov som skulle skickas till Lkpg för koll. Men jag behövde inte oroa mig för han tyckte inte alls att det såg ut som om det skulle vara något, det var mest en rutinsak som de gjorde med alla som haft fästingbett...
Men nej, där ljög han så han trodde sig själv. Både min mamma och Gustaf har haft fästingbett som kliat och bara varit litet, men efter en snabb titt fått pencilin och sen har det varit bra...
Men han lovade att ringa tillbaka på torsdagen och det gjorde han. Men jag missade tiden, och han bad mig ringa tillbaka på telesvar. Men när jag gjorde det hade han gått för dagen...
Han ringde mig dagen efter för att berätta att proverna inte kommit... Kan man då inte bara säga det på tel.svararen då???
Han lovade att ringa idag...men ingen ringde... Så jag ringde, och då hade han inte bokat in någon tid utan bara skrivit att han skulle ringa mig...
Så jag bara så...vet inte... Förbannad...
Ringer han inte i morgon eller om han inte kan svara på vad det är tänker jag be om en annan läkare... Eller ska kanske ringa en annan vårdcentral istället...

Irriterad iallafall... Barnen sover redan så jag ska ta ett glad vin...så det då!!


Ta bort stygn

Ska jag göra om en liten stund. Så blir det en sväng till mormor o morfar så snuttan får som hon vill =)

Har plockat och rensat lite kläder så nu ska det slängas en hel del och det som fortfarande är OK får åka ut på Tradera.

Har faktiskt inget vettigt att skriva idag. Jo, Hugo sov 3 timmar i fm, OTROLIGT!!

Ska väl ta på mig något utan barnmat kanske =)

Tjohej!!

Kvällsmat

Ja, bara äta gott och glo på tv en stund innan det blir sängen.
Älgfransyska blir det! =) Färsk från veckans jakt =)

Har varit lite åt en bad day idag... inte alls varit någons dag idag.
Hugo har varit gnällig, inte konstigt med detta ständiga snorande och hostande. Maja har varit trottsigare och mer motsträvig än någonsin...men det är bara att bita ihop...och det har jag fått göra många gånger idag.
Men men, i morgon är en ny dag, och då är det dessutom dagis, det behöver hon. Hon blir så fruktansvärt rastlös här hemma.

Nu blir det sängen!

Tjohej!


Att räcka till...

Jag gör inte det iallafall... Känns inte så... Önskar att man kunde det...
Märker på Maja att inte får den uppmärksamhet hon behöver...det blandat med trotts och motsägelser gör mig frustrerad. Jag vill inte bli arg, men ändå blir jag det =( Vill ha mer tid för min dotter... GE MIG!!

Hugo är fortfarande sjuk. Väldigt glad och allert fast snoret rinner och hostan aldrig ger sig... Men nu ska han på läkarundersökning på onsdag och då hoppas jag att de kan göra något, det här går u inte längre...

Söndag idag? Redan?

Vet inte men jag har faktiskt ingen lust med något idag... Har massor man behöver göra, vilket gör mig nästan tjutfärdig, men jag orkar inte...vill inte... Ge mig lite ork då!!

Nej ska sluta gnälla, ta en 8:e kopp kaffe och en cigg...

Tjohej...


Jo just det! Börjar fundera på varför jag bara glömmer saker. Håller inte ordning på något längre... Glömmer allt...

Nu är Hugo vaken så...

Ute i fina vädret

Trodde inte i morse att det skulle bli en så fin dag!
Så vi har tillbringar hela dagen efter dagis ute i trädgården. Bara varit, sparkat lite boll och njutit av lite frisk luft.
Tog en liten prommis upp till brevlåda, men Hugo sittandes i vagnen. DET tyckte han var skoj. Helt tyst och bara titta på allt =)
Men det var ingen post så det får väl bli en sväng till sen. De har ju bytt tider så jag har inte en aning om när den kommer nu?? Hämtade tillbaka en tömd soptunna med, det var välbehövligt =P

Skulle behöva ta tag i en massa saker här hemma, men barnen tycker det är sååå tråkigt och bara gnäller på mig så jag får väl ta det när de sover...

Ikväll blir det fika med tjejerna på Gusto! Skönt att få rensa skallen lite =)

Nu är HuggeBugge arg så det är väl bäst att muntra upp honom!!

Tjohej!

Pass på!!

Japp, barnen sover, men vaknar nog när som...eller iallafall Hugo =)
Maja skulle nog kunna sova hela dan, min lilla sömntuta =)

Sessan var sååå duktig på BVC! Hon sa vad alla saker va som Eva visade, och hur dom lät och vad man gjorde med dom m.m m.m... Blir lite förvånad själv hur mycket hon kan min lilla tjej. Hon är inte så liten längre, hon är ju stora tjejen nu.
Försöker och försöker med pott träning med, men det går en stund, sen vill hon ha blöja. Det är ju alltid en början, och jag vill inte tvinga henne, även om det kanske är dags snart. Men men, det kommer...
Någon som har lite tips?

Skulle ringa VC om Hugo inte blev bättre. Kunde även ta lite av Maja´s Bricanyl om han hade svårt att andas, så det får bli lite sånt innan läggdags ikväll. Snorigheten går ju inte att göra något åt tyvärr, bara att vänta ut. Men hon förstod att det var jobbigt...

Lite kaffe och en cigg innan barnen vaknar, sen blir det en sväng till mormor och morfar =) Maja har tjatat hela dan...=)


Snart BVC

Försöker förbereda Maja för besöket, fast vet inte riktigt vad de ska göra. Tror det bara är vägning och mätning, och inga sprutor! Tur det, för både mig och Maja.
Ska dra med tussen med så hon får titta lite på honom och lyssna lite!

Nu är det Musses Klubbhus som står på schemat och jag ska väl dra i mig en tredje kopp kaffe och börja göra i ordning mig.

Maja hitta chipspåsen så det vart ingen nyttig frukost för henne... Men jag kunde inte låta bli att skratta för hon hämtade sin fruktlåda och hällde chips i den, så det tog ett tag innan jag fatta att det inte var äpple hon åt... Hon smusslade bra =)

Måste till apoteket för fler snorsugar, det gick åt ett pack bara igår...

De sov hela natten i natt med...ska det vända nu måntro?? Vore ju underbart!!

De sov hela natten =)

Mina skruttisar sov hela natten och jag har varit mycket piggare idag än de senaste veckorna =)
Fast jag är ganska trött ändå... Kommer nog somna tidigt idag med. Gustaf ska väl se på tv... Hockey eller fotboll eller vad det nu va.. =P
Jag och Hugo har badat...eller Hugo har badat och plaskat ner HELA badrummet! Sötis, han älskar verkligen att bada.

Vet inte riktigt vad det är med min lilla sessa... Hon har varit obstinat i flera dagar. Kan det vara att pappa inte varit hemma? Vill inte vara på dagis, lyssnar inte på ett ord jag säger och bråkar hela tiden... Men det kan ju vara trots? Känner bara att jag inte känner igen mitt barn... Blir så ledsen när jag ständigt måste säga åt henne, jag vill inte det...och ibland kanske jag är för hård (kan känna så ibland) men då kommer allt på en gång =(

Känner mig som en riktigt dålig mamma ibland...som inte orkar, som blir arg och ledsen...men orken finns inte och räcker inte till.
Och så har hon blivit otroligt avundsjuk på Hugo =( och jag lägger all tid på henne så fort jag får chansen. Ska försöka ta en dag, bara hon och jag och åka och göra något kul =) Kanske köpa någon leksak och bara vara Maja´s mamma =)

Nu ska det lagas kvällsmat!!

Vill sova nu...

Så jag tar med min dotter under armen och går och lägger mig...vare sig hon vill eller inte. Hon far runt som en kanin och hoppar och studsar. Står hon still eller sätter sig kommer hon somna. Det är därför hon far runt.

Hoppas på en bättre dag i morgon. Ska prata med BVC på onsdag om Hugo...får jag inget vettigt svar ringer jag VC...och får jag inget vettigt svar där heller får jag väl ha en sjuk Hugo...
Finns u egentligen inget att göra. Det är ju virus och blir inte bättre med pencilin.

Men det kanske är något annat? Vem vet...
Är så trött på att de aldrig får vara friska =( Tycker så synd om dom... Mina älsklingar...

Ikväll har jag gråtit när Hugo gråtit. Maja har tröstat =) Underbara unge... Är sååå trött...

Nu ska jag ta med henne och sova som sagt. Ska pussa lite på henne först bara =) ♥

Zzz...

Borde kanske också sova lite nu när barnen gör det? Men väntar på samtal från HVC, sen ska jag ringa BVC och rådfråga lite om Hugo...
Borde städa...men har verkligen ingen lust... Många saker man borde...men nej...de blir inte gjorde.

Måste åka in till Lkpg och handla saker till bilen...

Var toppen att jobba i helgen! Skönt att "komma ifrån" lite och göra något annat.
Nu är jag gräsänka ett par dagar, men det ska nog gå bra. Tråkigt bara att barnen är krassliga =(

En cigg och en kopp kaffe på det här!

Tjohej!!

Trött...

Ja både fysiskt och psykiskt...
Har inte blivit mycket sovit i natt. Hugo är sjuk igen och har varit vaken i stort sett hela natten. Han sov på mitt bröst i 40 min...det är nog den sömn jag fått i natt. Tycker så fruktansvärt synd om honom. Det går ju ALDRIG över och jag vet inte vad jag ska göra.
Känns inte som om det är någon idé att prata med BVC, de säger ju bara " ja men det går över, barn är sjuka "
Fast inte i nästan 2 månader? Är det normalt?

Är era barn mycket sjuka??

Maja var super ledsen när jag lämna henne på dagis förut =( Det gör så ont i hjärtat när de gråter och vill åka hem...
Men Pia ringde nyss och sa att hon var glad och sprallig igen =) Så det var ingen fara!

Nu vaknade Hugo från sin power nap så jag ska väl trakasera honom med snorsugen och näsdroppar =/


Rasmus på luffen

Ja det har vi tittat på jag och min lilla Sessa =)
Grabbarna ligger och nassar i sängen *skönt*

Ikväll ska vi på 40-års fest, ska bli roligt! Ska väl packa barnens väskor och slänga i en tvätt till. Har massor att göra innan det bär iväg!

Lite kaffe (typ 8:e koppen) och en cigg...känner att kroppen börjar vakna nu =P

Ha en bra helg!
Tjohej!

RSS 2.0