Envisa barn?! Ja det har jag vill jag lova...

Envisa barn?! Ja det har jag vill jag lova, speciellt min lilla Maja :) Men känner dock igen mig själv nåt fruktansvärt i henne sen jag va liten. Hugo gör allt som Maja gör, ser upp till syrran men har också en väldigt stark vilja :) Det är kämpigt emellanåt men oj vad jag älskar dom ändå <3 Riktiga busfrön de där två :) Utemöblerna är färdigmålade! Mycket nöjd med slutresultatet må jag säga. Vi är duktiga jag och min man! Ska köpa mer färg idag och måla stolarna till vardagsrumsbordet, så mycket smidigare än vanlig färg, och inte alls svårt, trodde det skulle rinna överallt. Så en dusch och iväg till city gross!


Snart slut på semestern! Eller ja, några v...

img_5334 (MMS)

Snart slut på semestern! Eller ja, några veckor är det kvar, men tusan vad fort det gått! I torsdags åkte vi till Borås djurpark. Vädret var toppen och lagom stort var det med :) Men man märkte att barnen fortfarande är lite för små då de bara ville leka i lekparken :) men det var kul att ta en tripp  nån annanstans för en gång skull Nu ska nog barnen vila en stund och jag ska måla en sista gång på ute möblerna. Sen blir det nog att måla vardagsrums bordet, det var ju ett tag sen jag börja med det. Passar bra i skit vädret! Får se om vädret tillåter en tur till lekparken sen.


God morgon! Det blir tidigare att gå upp v...

God morgon! Det blir tidigare att gå upp varje dag :) Ganska skönt, även om det är gött och ligga och dra sig i sängen. Lillskrutt vakna halv åtta så det var vara och kliva upp! Sitter och kollar tv, fast lillen far runt och verkar trött så han kanske somnar snart igen :) Ska väl fixa i ordning mig och åka och handla lite. Kanske börjar fixa för målning i garaget sen. Måla taket igår på verandan så idag ska möblerna upp och gardinstänger! Skönt när det äntligen är klart :) Nu en kopp kaffe och väcka Maja!


Usch, idag är en dag jag varken har lust e...

Usch, idag är en dag jag varken har lust eller orkar. Barnen lyssnar inte och är helt tvärt emot... Ibland orkar man inte och idag är en sån dag... När kommer denna trots släppa? Jag har verkligen ingen lust längre...inte det minsta...inte ens pyttelite. Bara en dag utan skrik skulle vara underbart, för hittils har det inte varit en dag på semestern utan att vi varit osams... På måndag blir det nya tag med nya rutiner, vare sig de vill eller inte! Nog om det, igår var det Ullereds tajm :) Jag, älskling, mamma och pappa åkte vid nio hugget mot Gekås och även att det var mycket folk var det inga köer och inte mycket trängsel heller för den delen :) Både jag och Gustaf hitta en hel del och mannen erkände till och med att han tyckte det va kul :) så det får bli fler gånger! Nu ska jag brotta ner barnen i badet sen blir det att åka till Pelle och Anna :)


Ge mig lite energi!

Ja idag har jag varit förslappad, bara städat bilen och gått upp med soptunnan, tror det är tömning i morgon, för det är torsdag i morgon va? :)
Lagade lite kvällsmat nyss, men det var ingen som ville äta med mig :( Barnen åt med pappa när han kom hem. Trevligt!

Ska åka och tvätta bilen tänkte jag, sen blir det en kaffe med Hellabella när hon slutat :)

Nu ska jag skaka lite välling och få barnen i säng! 


Tycker solen ska titta fram så man får lit...

Tycker solen ska titta fram så man får lite energi! Tänkte hitta på nåt kul med barnen för de är riktigt uttråkade! Kanske blir en tripp till Vadstena ikväll om vädret tillåter och barnen orkar. Ska försöka få dom isäng skapligt för i morgon blir det att gå upp skapligt och iväg till farmor och farfar då jag och darling, mamma och pappa drar till Ullared :) Så...vad ska man hitta på med barnen idag då? Får väl gå ut en sväng så får vi se vad vi hittar på. Busfabriken är det så jädrans mycket folk på, så det skippar vi nog. Ja ja, vi får se som sagt! På med kläder och ut och grejja lite!


Ligger som en säl på soffan och slö kollar...

img_2286 (MMS)

Ligger som en säl på soffan och slö kollar på fotboll. Visserligen spelar inte Sverige men orkar inte sträcka mig efter dosan :) Kalas för skruttarna Milan och Nellie idag med! Bakade varsin tårta åt dom, vilket var kul som attan.


Haft en trevlig dag på Valla med familjen!...

img_8804 (MMS)

Haft en trevlig dag på Valla med familjen! Även mormor och morfar va med :) Är verkligen helt slut idag! Får gå o lägga mig tidigt, i morgon ska det bakas tårta och så ska vi på kalas hos Milan och Nellie :) Blev lite grill med svärföräldrarna, då Gustaf va och hämta dom när de kom hem från Tyskland med bussen!  Nej borsta gaddarna och sova! Natti!


Vad om detta? Det skulle ju bli skapligt v...

Vad om detta? Det skulle ju bli skapligt väder idag. Det blir kanske bättre snart, det måste bli Valla idag, mina stackars barn har varit hemma o tråkar hela veckan när vi fixat med verandan. Så nu är det deras helg med bus idag och kalas i morgon :) Idag fyller vår älskade guddotter 2 år :) Lilla Skrelli är stora tjejen nu! Ska väl ta och plocka fram lite frukost nu och dricka lite kaffe, trött idag!


Dagarna rullar förbi alldeles för fort! Me...

Dagarna rullar förbi alldeles för fort! Men mycket får vi gjort! Vi bestämde att på semestern skulle vi få Maja blöjfri vilket hon varit emot varje gång man försökt så vi trodde att det skulle bli lika tufft denna gång! Men ack så fel vi hade :) första lediga måndagen åkte blöjan av och utan minsta gnäll :) 2 dagar gick och då ville hon inte heller ha blöja på natten så jag ladda med plastfrotté och nya lakan för jag förstod att det skulle bli en del olyckor, men också där hade vi fel. Inte en natt har det blivit nåt i sängen och vi är mycket stolta över vår lilla tjej :) Allt gick fort och så smidigt. Det var kanske bra att vänta? Så nu är även min tös torr och det är verkligen toppen! Bestämde igår att nån dag nästa vecka blir det en tur till Ullared mor och far för lite inköp inför dagis! Så nu måste det skrivas lista över vad som behövs :) Nu ska jag ner och kolla om listerna torkat, och skruva upp dom, sen ska det skrapas utemöbler och måla dom med :) kul när det händer saker!


Äntligen är listerna färdigmålade, så i mo...

Äntligen är listerna färdigmålade, så i morgon ska de upp! Taket ska målas, men det måste vi ha mer färg till. Och idag har det handlats en massa nytt till verandan. Blev inte det vi bestämt men det blir nog jätte bra :) ska mäta lite på matta med, men det är ju ingen bråska än. Blir lite pill i morgon med allt! Nu sitter man i soffan, helt slut och världens huvudvärk! Ska sova så fort barnen somnat. Blir en kaffe så man inte somnar innan barnen :)


Varför ska Hugo alltid dissekera sin mat? ...

img_0520 (MMS)

Varför ska Hugo alltid dissekera sin mat?  Har varit en ganska lugn dag. Gustaf har målar lister och klippt gräs...och jag har väl inte gjort så mycket nytta :) Mest sprungit efter barn o lekt, tappa orken idag, men nya tag i morgon igen, då blir det Ikea o inhandla en massa till verandan.  Sen hoppas jag det blir en tur med brudarna till Vadstena på kvällen :) Vore ytterst trevligt tycker jag!  Nej om man ska få barnen i säng kanske, sen slö i soffan!


Måndag igen

Helgen är över, och idag börjar en ny vecka. Det går fort, hinner inte med!
Får ganska mycket gjort här hemma iallafall det är jag mycket nöjd med =) Idag ska det handlas lister till fönstren och i veckan blir det IKEA och shoppa bord och lite annat fint till verandan!

Idag fyller ju Erik och Milan år! Grattis till er grabbar!
Ska strax ner till stan och köpa paket till Erik för ikväll ska vi dit på kalas.

Hoppas innerligt att simkortet till nya mobilen kommer idag...har ju plågats hela helgen utan att få pilla på den =)

Kanske gör ett inlägg från den sen =P

Söndag?

Ja idag känns det lite som söndag, trött som f*n...kan vara all skumpa från igår =)
Hade verkligen en jätte trevlig kväll med mycket trevligt sällskap. Kände inte någon, men alla var väldigt sociala och sällskapliga så det var ju inga bekymmer =)
Vinglade mot station i Linköping vid kvart över elva, och pappa kom och hämta oss på station i Mjölby så mamma och pappa var snälla och var hemma hos oss och hade barnen hela kvällen *tack snälla*
Måste nog göras om igen ganska snart =)

Idag har vi inte gjort mycket. Var hos Petra och Per förut och drack kaffe. Hella och barnen var med också, så de har fått busa lite =)

Sen åkte vi och handla med trötta sura barn, vilket aldrig är kul, men välbehövligt!

Har grillat nu, och nu ska man få barnen i säng, och idag är båda väldigt trötta så jag tror inte att det kommer bli några som helst problem... Sugen på godis som en tok, så antingen blir det att åka och handla eller så får man bita ihop!

Nä, usch, nu blir det att lägga barnen, Gustaf är ute och målar en omgång till på verandan, får se om jag hinner ut innan han är klar =P


Jo!!! Har ju fått min nya mobil med...dessvärre skicka de inte med kortet så det kommer på måndag, så jag får hålla mig tills dess =) Härligt! Har min gamla röda nu...men den gillar jag och den har ta mig tusan ALDRIG krånglat...så den sparar vi ifall det blir nåt knas med den nya =)


Taket är klart =)

Ja nästan, det fattas en bit med papp, men det är darling och hämtar nu. Sen blir det måla och inreda. Blir nog att måla lite runt fönster och så med... Har mycket idéer nu vill jag lova =) Men men, en sak i taget!

Idag är Hugo bättre, men då är Maja dålig istället. Hon vakna halv tio och var jätte trött och slö...hon drack lite välling sen somna hon igen...och sover än.
Lilleman sover med ute i vagnen. Vi har åkte bobbycar, studsat studsmatta och gungar hela förmiddagen medans farfar och pappa lagt tak.

Och så igår hände det... Min telefon tog en sista suck. Nu går det inte att starta den överhuvudtaget, så det får bli en ny nu. Vad vet jag inte än, men det blir nog en Iphone. Dessvärre är det svårt att få tag i 3:or nu i affär, så man kanske får beställa. Blir lite för dyrt att köpa 4:a när jag måste köpa den kontant. Blir det ju ändå, men man är lite handikappad utan... Så är det någon som vill nåt finns jag på Gustafs mobil eller hemtelefon =)

Nej, lite mer kaffe på det här och kanske en dusch så man blir människa igen!

Skönt o sova ute i vagnen när man är trött...

foto0693 (MMS)

Skönt o sova ute i vagnen när man är trött o febrig... Syrran ligger o myser i soffan, stora slappar dagen idag förutom för pappa o svärfar...de bygger fortfarande tak, kanske t.o.m blir klart idag? Funderar på grill ikväll, vore gott som fasen! Fast kött eller fisk? Lax vore inte dumt, med grillade grönsaker o tsatziki. Mm det får det bli! Sugen på lite step ikväll men hinner nog inte =( blivit lite lat tror jag... Hade iallafall en toppenkväll med alla mina fina tjejer igår =) Även att månsagsklubben kanske inte var nåt för mig, var det kul att dansa o umgås. Det behöver en mamma med ibland =)


Trött o febrig skrutt ligger o myser i sof...

foto0692 (MMS)

Trött o febrig skrutt ligger o myser i soffan med mamma medan Maja hjälper pappa & farfar med veranda taket. Ska strax åka & fika med mormor & morfar och sen vidare o köpa färg till verandan. Måste kolla lite inredning med =P blir mer och mer sugen på att fixa och dona när man ser resultat =)


Attans så det kan gå! Så mycket körsbär så...

foto0672 (MMS)

Attans så det kan gå! Så mycket körsbär så hela trädet gav vika! Annars har vi inte gjort många knop idag. Var o handla lite med Maja, sen åkte vi ner till Ödeshög till farmor som fyllde 75 i veckan. Träffa mina fina kusiner från Strängnäs =) o faster Åsa o Björn! Blir nog en tripp dit en helg framöver, länge sen man var där. Nä nu ska jag sjunka in i mitt matkoma igen...apa vad mycket tacopaj jag åt!


RSS 2.0