Oj då...

Länge sen man uppdaterade här, men jag har varken haft lust eller ork. Sitter och kollar på Wallander, Gustaf har nog somnat med Maja där uppe =)

Har så ont i ryggen. Sov illa i natt och så har jag suttit konstigt idag när jag målat Majas säng och hennes "lek" möbler. Så sugen på att fixa =) Tänkte köpa någon fin vaxduk till borden ifall hon får för sig att måla på det, men det får väl inte barn...eller? =)

Lillebrors rum är klart med! Ska köpas lister i morgon, sen är det bara att flytta in alla saker. Skönt, då är det "värsta" över.

Köpte faktiskt en syskonvagn i fredags med. En Carena, jätte fin och kommer nog bli toppen. Ska bara köpa en mjuklift också, men det gör jag av Thomas och Carro.

Läste ju ut min bok igår med, så nu måste jag leta reda på en ny. Tror jag fick någon i julklapp, men var har jag lagt undan den då?

Nej ska glo lite mer på TV sen blir det sängen för min del...helt slut...


Skrev ett lång inlägg...

Och så mucka datorn, allt försvann, och jag orkar inte skriva om...
Sååå irriternade...


Detta tjat...

Ja, jag tänker skriva det idag med, jag är SVIN TRÖTT!
Kroppen är som en stor klump bara, och en massa extra kilon att bära på, och sedan upp på det, en dotter som är jätte mammig och gnällig och vill bara bli buren hela tiden.
Och när man har tröttnat på gnäll, tjat och tjut och man kommer iväg utan Maja blir det tomt. Nästan så man saknar henne bara man kommit utanför dörren. Men visst är det skönt att få vara ensam, om det så bara är för en timma, rensa tankarna lite...

Idag lämna jag Maja på dagis en sväng efter lunch, sen åkte jag ner till stan för att byta kläder som Maja fick i födelsedags present som jag ville ha en strl större. Naturligtvis fanns inte det, så jag fick ta ännu en strl större, men det kommer hon nog kunna ha i sommar iallafall. De var så söta så jag ville inte ta något annat.

Köpte lite kaffe och cigaretter till Hella och så bar det iväg dit. Alltid trevligt med en kaffe och snack med min brutta =)

Sen vid halv fyra åkte jag och hämta skrutt igen. Hon var visst lös i magen, men jag har inte märkt något hon har ju knappt ätit de senaste dagarna och mest druckit välling, kanske är det? Det kommer fortfarande massor med tänder också, det verkar aldrig ta slut. Hur många mjölktänder ska ett barn ha? Kollade i hennes mun förut, och det borde inte få plats mer nu...

Nu sitter hon och borstar mitt hår...jätte mysigt, så länge man inte får en däng när hon ska borsta hårt =)

I morgon är det fika här, så jag ska väl försöka dammsuga är lite innan folket kommer. Skulle kanske bära ut möblerna också, ifall vädret i morgon blir som idag =)

Nej, nu ska sessan isäng!!

Gröt i hjärnan...

Jag orkar inte ens tänka så trött är jag. Känns som om jag har gröt i hjärnan...

Åkte till mamma vid tio tiden och tog en lång promenad. Maja var jätte dukig och satt i sin vagn nästan hela tiden, det brukar hon inte gilla. Hade hoppats på att hon skulle somna, men icke...
Sen bjöd mamma på lunch *gott*
Sen blev det kaffe i solen i trädgården för att sen styra vidare till jobbet på möte.

Hämtade en trött Maja vid halv sex tiden hos morfar. Hon somnade i bilen och vägrade vakna när jag bar in henne. Hon fick sova 20 min, men ville inte vakna sen heller, så vi fick skaka liv i henne =)
Åt lite sen ville hon bara ha välling och pyjamas så det fick hon...men hon är fortfarande vaken nu. Fast hon ligger och småblundar i soffan, tröttare än tröttast...

Blir D.H sen sängen för min del. Är helt slut...orken för allt är verkligen borta...

Fullt ös!

Ja min lilla tjej är inte dålig hon. Kan inte jag få lite energi från henne? Att vägra sova är ett måste för henne. Upp vid halv nio och somnade...nyss... *suck*
Då har hon ändå varit på dagis idag och inte bara hemma med tråk mamma.

Vart en grill hos fam. Kjellgren/Andersson ikväll med. Mycket trevligt och mums vad gott det är med grillat!!

Nu är jag så j*kla trött så jag ska krypa ner i sängen och somna i boken som alltid... Tror jag hållt på med den i flera månader. Men den är bra =)


Härlig dag!!

Ja, jag trodde inte att det skulle bli så fint väder idag, för när vi gick upp var det grått och trist, men det sprack upp och dagen blev ju kanon!
Putsade av utsidan på fönstren eftersom "inne" delen var klart. Sen åkte vi till mormor och morfar en stund och fick lite mat i magen. Sen blev det kaffe i vårsolen, härligt härligt =)

När vi kom hem igen gav jag mig på bilen och dammsög och torkade den invändigt och alla lister. Så i morgon blir det nog en "lat" tvätt i maskin så är den vårstädad också, och fin till lillebror kommer. Måste köpa en nytt sparkskydd till Maja, det var trasigt och super skitigt efter vintern, och det är ett måste då hon skulle gegga ner hela ryggstödet annars, och man ska ju kunna sitta där om stolen inte är där också.

Nej, nu måste jag få lite mat i magen, mår illa... Maja sover sen en timma tillbaka. Hon orkade inte mer =) Blev välling istället för kvällsmat, lite får man fuska ibland, hon hade inte ätit något ändå...


SOL!! =)

Yes, ska inte sitta här och skräpa, ska ut med putsduken och torka fönster!!

Madde: Vet att du bytte lösen, du får gärna skicka det igen, för jag kommer inte in på bloggen =) Och nej, har inte bestämt något namn, har väl lite förslag, men inget som riktigt fastnat så. Jätte svårt med killnamn, tjejnamn hade jag 1000 st =)

Igår var vi på kalas hos (Majas) morbror Oscar. Fick jätte smarrig marängtårta =) Och så fick man klämma på sötaste Vincent, fasters lilla charmtroll =)

Blir nog en sväng till farmor och farfar sen, länge sen nu! Kolla om det kommit några nya lammungar...=)

Tror att en viss dam...

kommer somna på soffan idag med =) Ligger med vällingflaskan i munnen och gör allt för att inte somna. Hon är söt min dotter, men fy vilket humör hon börjar få. Allt är MIN och härjar som en annan schimpans när det är något...så jag antar att 2 års trottsen är här...med råge...

Har varit på fika hos familjen P idag, och det var full rulle som alltid när alla barn är med =) Bestämde att det skulle bli lite grill i morgon om vädret tillåter såklart.

På TV är det hockey...så ja, jag sitter här...men det ser ut som om det är sista matchen för LHC nu, och inte gråter jag för det =) äntligen kanske man kan se något annat än denna hockey...

Var hos BM idag med och allt ser bra ut. Bara att lilleman inte vill fixera sig, men det gjorde inte Maja heller och ut kom hon ju ändå =)

Nej ska kolla fejjan lite med, och bära upp skrotungen, hon somnar när som helst =)

Ny hylla =)

Ja det vore inte dumt, men idag fick jag nöja mig med en IKEA hylla till Maja´s rum. Det blev jätte bra, och jag lyckades skruva ihop den utan att svära =)

Var inne på jobbet och hälsade på också. Saknar jätte mycket, hade kanske varit bättre att jobba någon/några veckor till...men jag får vara hemma och vila. Det finns massor att göra här hemma med, fast man har ingen lust...

Maja sover brevid mig här i soffan. Ska bära upp henne till hennes säng. Skönt att få henne i säng skapligt, annars har hon vägrat och inte somnat förän vid elva, ibland senare, på kvällarna.

Fick nys om nybakade kakor...kanske smiter dit och lämnar gubben framför hockeyn =)

Motion

Nej, inte jag, men lillebror... Det är gympass så här dags, sen blir han lugn när man går och lägger sig =) det börjar verkligen dra ihop sig nu. Gustaf har tjatat lite om att packa BB väska, men det har jag glömt bort. Vet knappt var skötväskan är...men den får vi väl leta fram.

Fick kaffe sällskap idag i form av Linda och Kelly =) Mycket trevligt, det är några år sen sist. Hoppas inte Maja skrämde Kelly med sitt härjande och gapande =/
Jätte kul att ses!

Har letat lite vagn med, men det är så svårt. Se jag vill ha en svindyra, och nu måste vi försöka hålla lite i pengarna när vi ska fixa bilen och få klart på barnrummen. Kanske inte är någon bråska, men jag vill ändå att det ska vara klart när lillebror kommer.

Hämtade gungställning idag med =) Ingen skönhet men funkar utmärkt. Kanske kan måla den själv i någon läcker färg =)

Nej tröttis nu, det blir sängen. Fick Maja i säng innan åtta idag =) så det blir nog tidig morgon i morgon =) Men det är bara bra, för det blir nog IKEA en sväng!


Skitväder!

Vad händer egentligen? Var är solen och var kommer skiten som kommer ner ifrån? Trött man kan bli =( Ville ju vara ute en stund idag med! Ska åka till min moster och gratta henne idag. Sen ikväll ska vi försöka flytta in i vårt sovrum igen och plocka ur sakerna från lillebrors rum så vi kan tapetsera det i veckan. Men är det bra väder så vill man ju inte vara inne. Vill verkligen inte vara inne heller när solen skiner, så vi får väl se om man tar det någon kväll eller om det kommer mer regn i veckan...

Farmor och farfar (Maja´s) har varit här och fikat =) De är påväg till Värmland. Det var skiftbyte nu, kusinerna var påväg hem och de ska upp. Längtar efter sommaren, då ska vi med åka dit =) Det är HÄRLIGT!! Maja ville följa med farmor och farfar redan nu, så hon är super sur för att hon inte fick det...

Nej nu måste det nog plockas i ordning lite här hemma...


Helt slut!

Ja idag har vi hållt på i trädgården hela dan igen. Helt slut är jag idag och idag känns det i magen med vill jag lova! Det drar och lillebror är helvild och far omkring så man mår illa... Han känner kanske av all frisk luft mamma får nu =)
Mycket har hunnits med idag med. Har klippt ner fler buskar och Gustaf har klippt träd (det vågar inte jag) Plockat fram tulpanknoppar som gömt sig under gräset i lilla rabatten bakom huset.
Sen har Gustaf varit uppe på taket och rensat en hel del rännor som var helt fulla med skit.
Vill åka och köpa lite blommor, och så vill jag börja så lite smått och så frön så det hinner komma upp lite innan man planterar ut det sen. Ska ta en gammal hylla och fixa i ordning och ha ute på "altan" som man kan ha lite saker på =)

Och så blir man så irriterad på vissa saker... Nej inte irriterad...förbannad...

Trötta familjen

Ja idag har det verkligen varit heldag! Hann med att klippa ner Jasminbusken utanför fönstret så nu ser man ut igen. Och gubben har varit duktig och klippt träd och buskar så nu börjar trädgården se helt okey ut =)))
Men ganska mycket kvar, men det är kul, bara det att man blir så fruktansvärt trött och flåsig. Har fortfarande rosorna kvar i ena rabatten, men det gick inte och sitta ner efter maten så det får vara till måndag (imorgon skulle det visst vara skitväder)

Har ätit jätte god påskmat hos mormor och morfar. Maja åt som en tok, men hon har nästan bara ätit frukost idag så det var väl inte så lustigt. Hon är lite tråkig med maten, hoppas det blir bättre för jag tycker hon börjar bli lite tanig... =(

Nej nu blir det sängen, är sååå trött...

Fyllt på lite energi

Lite pasta och sås fick det bli...
Maja ligger och sover i soffan. Hon decka min lilla skrutta =) Har varit ute sen 10 i morse, och så mycket frisk luft gjorde henne trött! Oss andra med för den delen, men vad tusan, man måste ju passa på när solen äntligen tittar fram. Har hunnit med en hel del busk-och trädklippning. Klippt rosbuskarna i ena rabatten och nu ska jag ge mig på den andra. Men det är tungt och knöligt med magen som är i vägen HELA tiden. Maja har kört snö, löv och pinnar i sin skottkärra.
Det första hon sa när vi kom ut var:
-Mamma, åka o köpa mer snö...
Så min dotter är en liten vårvägrare, men det var nog skönt sen ändå att få vara ute utan att vara fullt påbylsad, och kunna springa omkring i trädgården...

Funderar på om Maja ska få sova en stund till eller om jag ska dra med henne ut igen...fast hon verkar vakna av sig själv nu så =)


Fint väder

Så idag blir nog en ute dag. Sen ska vi till mormor o morfar på påskmiddag, fast en sen, så den är inte färän vif fem tiden. Lillskruttan verkar trött idag. Sitter i soffan här brevid och gnuggar sig i ögonen. Kanske piggnar till när vi kommer ut i friska luften.
Tänkte klippa mina rosbuskar...tror det går an nu, om inte så är det väl kanske dags att plantera något nytt. Ska försöka få i ordning på landen iallafall och riva upp lite som jag inte vill ha.

Så ska vi klippa buskar och träd, de är verkligen överallt och jätte stora!

Hoppa på snön som är kvar så den försvinner. Det är Maja som lärt mig =)

En kopp kaffe och lite kläder så är vi redo!!

Kalas!

Det har varit full rulle hela dagen. Vakna strax innan åtta och var faktiskt pigg =)
Gjorde lite frulle till mig och Maja, Gustaf fick lite sovmorgon. Sen bar det av till City Gross för att hämta tårta och handla lite. Nu måste det ju planeras lite när man ska vara hemma med mat och så vidare... Det har ju inte varit detsamma när man jobbat och Skruttan varit på dagis.

Sen blev det städning för hela slanten. Känns som om man kan hålla på i evigheter men det blir aldrig bra, så det är något vi ska ta tag i nu på påsklovet =) och trädgården såklar. Handlade en ny sekatör så nu är det bara att köra. Snön är ju nästan helt borta så nu har man inget att skylla på...förutom magen såklart =)

Det blev en hel del paket till Sessan så hon knappt orkade med.
Jätte tack alla, så fina saker!!
Påskägg fick hon med och det uppskattades, lilla gottegrisen =)

Fikade lite och sen var Maja helt slut. Hon somnade precis i famnen, hon ville ligga på mamma´s axel, sen tog det 10 sek så sov hon. Har ändå försökt sen sju!!! Men det har väl varit mycket idag så det tog kanske ett tag innan hon "varva" ner.

Gustaf åkte med Pelle och jaga, och jag är svinhungrig... Vad ska man äta? Kanske är lite sent för det? En banan och sängen istället?
Vi får se vad man hittar på...inte så trött så det blir nog en stund framför TV´n...


RSS 2.0