Även idag

Ja hela dagen har min lilla dotter varit torr. Hon är duktig hon. Och så imponerad att det går så bra *peppar peppar* Idag vråla hon att hon "minnsan skulle pinka på gräsmattan" så visst =) Får väl se upp med vad man säger, hon har inte tagit efter förut, men nu börjas det!

Var nere på stan förut och leta nya träningsbrallor, men hitta inga så jag shoppade ett par på nätet istället! Blev visst en tröja med...den var jätte fiiiiin =) Blir nog mer shopping på Röhnisch när man blir rik!

På tal om rik...har ju trisslotter som ligger och skräpar, kanske ska ta och bli miljonär innan man går och lägger sig!

I möra är det fika med brudarna som gäller!

Blöja

Ja, nu kör vi hårt med att blöjan ska av på morgonen och inte på förän sovdags på Maja! Trodde det skulle bli lika bekymmersamt som alla andra gånger...men hör och häpna, inte något gnäll och inte en droppe i trosorna! Min stora fina tjej! Dock vill hon helst gå på toa, inte potta, men det gör ju inget! Hoppas innerligt att det ska funka nu! Välling ska vi bojkotta på morgonen helt nu, men oj vad arg lilleman var i morse när han var hungrig! Men efter tre skålar yoghurt var Hugo också nöjd =) Litet matvrak det där!! Maja äter oftast väldigt lite och Hugo äter för tre =)

Snorigt och hostigt har det blivit med. Barnen är lite snoriga, men JAG är superförkyld och hostig...brukar bli bättre på eftermiddagarna/kvällarna, så jag ska väl inte gnälla.

Följde med mannen och spela lite golf igår...det var kul =) Och träffa tusan varenda boll =)
Sen blev det Afro med Sandra på kvällskvisten. Det var riktigt kul, och tusan att jag har träningsvärk idag...inte så farlig, men det känns =)
Blir ett pass på torsdag med Malin med tror jag!

Jaha, vad ska man göra idag då? Hälla upp vatten i barnens pool kanske??


Fick tårar i ögonen...

Ja, "farmor" & "farfar" var här förut och Gustaf och Seth kollade på kort på traktorer. Sen garvade Gustaf och visade ett kort från Hugos dop...
OJ vad...hmm...pluffsig jag var...nej tjock...jag var verkligen tjock... My my my... Jag tyckte inte det då...inte så...kanske lite...men oj, inte så... Liksom jämntjock, hela jag. Hela kroppen smälte samman i en klump...

Men, de är borta nu =) Tack och lov... =P¨

Jobbade en stund idag, var så trött så jag gjorde nog inte så mycket nytta. Var nog bakis av alla ångor igår från Ciccis 30-års kalas. Men så trevligt. Otroligt roligt att komma ihop med alla fina kollegor =) Tack för en underbar kväll.

Nu ska jag flöta pizza med mina fina...eller nej inte Hugo, han somna =) Trött fis!


Iväg

Japp, ska iväg på party strax. Inte så mycket party på mig, men det ska bli trevligt ändå =) Söta Cissi har fyllt jämt så det måste ju firas!
Som sagt blir det lugnt för min del, jag jobbar i morgon, så det blir nog bara en stund, men det ska bli kul att träffa alla!

Ska väl ta och dra mig, hämtar upp Carro på vägen med, sen vidare till Erica på fördrink!
Så nu lämnar jag mina sjuka barn hemma hos sin far =P

Trevlig lördag till er alla!

Tröttsamt...

Humöret är verkligen i botten, vet egentligen inte varför...trött på mig själv.
Känner mig verkligen astråkig och ber om ursäkt till min omgivning att jag är grå =/

Har sett fram emot semester/mammaledighet länge, men jobbar sista dagen i morgon och det kliar redan i fingrarna... Blir rastlös av att tanken inte jobba på hela sommaren...jag vet, så dum hon är tänker ni, men jag är sån...jag har svårt att låta bli att inte göra nåt...
Får bli saker gjorde här hemma förhoppningsvis! Måla om lite, plantera lite...ah, jag kommer bli förslappad lagom till jag ska börja jobba igen!

Barnen sover nu iallafall, så jag kan kolla ifatt lite CSI avsnitt nu kanske...eller helt enkelt gå och sova...



Saknar mig själv...


RSS 2.0