Jävla skit...

Varför har jag inte fått några pengar från försäkringskassan?
Kul när det är den sån skitmånad när man ska betala skatt på bilen och en massa andra extra utgifter...
Trött jag blir då...

Fick hämta skruttan på dagis redan vid nio. Hon hade kräkts på frukosten och var allmånt hängig... Men det ändra sig när jag hämtat henne. Nu är det full rulle och ingen kräks så jag tror inte att det var något.

Hugo har varit sur idag, funderar på om det är mer tänder på g? Han har varit konstig i magen ett tag och det var han sist med...och dreglar något djävulskt...

Ska hoppa in i duschen och slänga fram lite mat innan man drar till jobbet då!

Nu vill jag ha er hjälp!

Står inför en massa val och främst till er som plastikopererat er!
Jag har väl i stort sett bestämt mig var jag ska göra det, men jag vill gärna höra om var NI gjorde det, hur det gick, vem som gjorde det osv...
Och man behöver ju inte svara här, det går på mail eller Facebook med =)

Tack på förhand!

Ps: Ber om ursäkt, men jag är verkligen så inne på detta nu, vill ha lite info =)

Blev grill idag igen!

Ja vad härligt! Det blev grill idag med. Thomas, Carro och barnen kom och barnen busade en stund innan vi satte igång. När barnen fått varsin korv så kom de äckliga stora bålgetingarna fram (tror det är det iallafall) och Gustaf löpe amok och härja och gapa så Maja vart så rädd så hon grät... Klyftigt värre... Så då skulle hon inte vara ute längre, det var bara att flytta in allt. Men det börja ändå blåsa och bli lite småkyligt så det gjorde inget...

Annars har vi varit ute sen i morse. Åkte till mormor och morfar en sväng efter lunchen, och så besiktiga jag om bilen med, och ta mig f*n att den gick igenom =) Nu måste det bara fyllas på AC och limmas ruta så är det ju som en ny bil sen...NOT :-P men den går ju ett år till iallafall!

I morgon fyller min lilla prins 1 år! Oj vad tiden bara sprungit iväg... Så jag och Maja sa att vi skulle väcka honom och sjunga för honom i morgon bitti.

Hade hoppats på att få ett kort på Hugos gris min...han är så jädrans söt då! Får forsöka fånga den i morgon =)

 

 


Tillbaka till verkligheten

Ja, sista dagen på påskledigheten är snart slut. Njuter av solen som aldrig förr, och barnen är helt saliga när de får vara ute från morgon till kväll =)
Tiden har sprungit iväg som vanligt när man är ledig, men lite har vi allt fått gjort...mest i trädgården, inne har vi bara varit när vi sovit i stort sett.

Var ju ute i fredags med =) Hade jätte kul, men drack mer än jag skulle så jag hade lite ångest i kön in till parken och ville åka hem, men jag tog mig samman och drack inte mer sen, och då klarar jag mig...utan bakfylla med... Köpte en cider inne på parken, men jag tog en klunk sen fick tjejen i garderoben resten *haha* Nej, jag tål inte sprit längre, så det är väl tur att det inte blir speciellt ofta... Men jag hade otroligt trevligt med mina fina vänner, det är huvudsaken!

Jo jag fick en kommentar om vad det är jag ska göra. Och det är så här det ligger till... Jag har bokat en tid för konsultation hos en plastikkirurg, för som det ser ut nu (kommer vela fram och tillbaka ett tag till) så kommer jag nog göra i ordning mina bröst efter sommaren... Men eftersom det inte är gratis så velar jag fortfarande, även att det är det jag vill...
Det kan kännas som onödiga pengar (och det tycker jag väl delvis själv med) men som jag känner mig nu med hur jag ser ut känner jag mig inte speciellt bekväm...men det är inget bestämt än, så än finns det tid att tänka...

Nog med det...nu ska jag och Majasan åka och handla lite =)

Trött i skallen

Idag är det segt. Har varit och handlat...både mat och alkohol till i morgon. Hoppas man mår lite bättre då, ska bli skoj att komma ut lite =)

Maja stanna hos morfar, hon kanske stannar där hela natten, får se sen.

Fick svar på mitt mail iallafall. Ser ut som att det blir till hösten... Får se, annars blir det snart...väldigt snart...

Kanske en liten promenad i fina vädret?


Ja jag vet...

Dålig uppdatering...men har varken ork eller lust...och har inte mycket att skriva om egentligen...

Jobbar...tränar...försöker träffa vänner och umgås med familjen.

Den här veckan har jag faktiskt tagit ledigt. Och då får man ju passa på att bli sjuk med... Förkyld, trött och hängig...
Kroppen är trött, fast det är väl mest för att man aldrig vilar. Hugo har lagt om sina sovtider, så när Maja är på dagis när jag ska jobba ska han bara busam inte sova. Så att gå upp vid sju på mornarna och inte komma hem från jobbet förän ett halv två är kämpigt. Men jag har ju själv valt det så jag får ju ta det som det är. Men enbart för att få vara med familjen hela sommaren. 10 hela veckor kommer jag vara hemma, och så är det inskolning för Hugo (min stora kille som fyller 1 år nästa onsdag) v.33 =)

Vet inte, känner mig stressad och vimsig. Blir på dåligt humör för att det är så.
Hur är det för er? Hur funkar det för er med barn, jobb och familj?¨

Jobbar enbart kvällar och helger, vi kan vara tillsammans som familj varannan helg. (just nu är jag ju 50-25% mammaledig så nu har jag några dagar i veckan ledigt med)
Jag känner själv att man inte får den tid jag vill. Men det är också så skönt efter en intensiv dag åka iväg och träffa sina underbara arbetskamrater...för de är de bästa =) De gör mig glad! Jag trivs med mitt jobb, framför allt de jag jobbar med, och det betyder väldigt mycket!
Jag hoppas på mer dagtid efter sommaren, men jag ska nog inte hoppas för mycket, men det skulle vara en lättnad.
Nog om det...

Annars då? Solen har lyst hela dagen...dagen innan den...och dagen innan den! Helt underbart...helt jädra underbart! Äntligen är den där äckliga snön borta...hoppas att den aldrig kommer tillbaka =)
Älskling har klippt träd, gjort ett fint land på framsidan som jag ska plantera lite smått och gott i och så ska vi flytta fram sandlådan (som Maja tjatat om ett bra tag nu) till framsidan och fylla med sand så hon har något att bygga sandslott i!. Lilla Sessan... Oj vilken pers det varit att få henne att inte ta på sig ovarallen och kängorna de här dagarna. Hon ska bara ha det på sig...men nu har jag gömt allt så får vi se om det blir bråk i morgon =)

Hade ju tänkt träna lite i morgon, men vet inte om kroppen tillåter det...fast det blir nog det ändå, sen ska vi ner till Gusto och dricka kaffe och babbla en stund, jag Lisandra och Emelie. Vi fastna utanför gymmet förra veckan i 45 min typ och prata om allt =) Så nu tänkte vi sätta ner rumporna utan tider att passa och prata lite. Ska blir mycket trevligt.

Så blir det party på fredag! =D Visserligen ingen tjejfest, vilket jag trodde det skulle bli, men alkohol ska intas och det ska bara bli så kul att träffa lite folk och få vara Emma en kväll =) 

Så har jag äntligen mailat, nu väntar jag med spänning =)


En rök och sova lite kanske...känner att hjärnan snart kryper ut genom örat...


Hopp och studs blir det varje dag =)


Nyvaken lite skrutt ♥


Glass i SOLSKENET!! ♥


RSS 2.0