Lika mycket blogg torka som i rabatten

Orka vattna! Nej, det fixade Maja och Gustaf =)

Fullt ös hela helgen! I fredags kom Thomas och barnen och käka lite, sen åkte vi ner till stan för att spatsera runt på Broarnas Dag. Blev bara en snabbis då vi inte kom dit förän 20.00.
Sen åkte vi ner till E-lund (då Maja sovit länge på dan och inte var trött för 5-öre) och plaska lite i poolen. Gustaf trippa ut i ån med sina trasiga vadarstövlar för att flugfiska och hoppasdes på ännu en öring, men turen var inte med honom.
Maja busade med en vattkoppig kusin och jag tog ett glas vin med svärmor medans Hugo sussade sött i bilstolen. Han sover ju oftas mellan 20.00-02.00 lillfisen.
Blev kvar ett tag, det var jätte trevligt!!

Så i lördags fick vi besök av Gustafs (även mina med såklart) vänner och det blev grill och kubb! Tror inte Maja kom i säng förän 01.00 (oops) men när hon väl kunde koppla av somna hon som en stock. Nattuggla, precis som mamma och pappa =) Vad tusan, det är ju semester/sommarlov...

Idag gick jag och Hugo upp på morgonkvisten och de andra fick sovmorgon. Vi snacka ett bra tag innan Hugo lacka ur och ville sova. Så otroligt söt...skrattar och ler, "pratar" och gurglar... Man är så lyckligt lottad med 2 underbara ungar =) och en jätte fin karl med såklart. Utan dig hade dom ju inte blivit till =P
Sen på EM kom Emma, Anders och deras skruttungar och käkade lunch/middag. Mycket trevligt, måste ju lära oss att umgås oftare!

Och nu ikväll har det också varit lugnt, Gustaf åkte och jaga en sväng och barnen sover. EGENTID!! Och då hamnar man här...=)

Gustaf tog ett så sött kort på Hugo, ska försöka ladda upp det så fort han kommer hem =)


Veckan som kommer har vi väl inte mycket inplanerat. Banken på tisdag, ev.fika på onsdag med HellaBella och så tänkte jag försöka åka in till Lkpg och handla paket åt busbarnen Jonsson med =)

En cigg på det här så ska jag zappa lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0