Dags för lite uppdaterning

Mm, är rätt dålig på det, även om man har tid =/

Sitter i morgonrocken (FORTFARANDE =) ) och barnen har pyjamas på sig, varav Hugo fick byta tidigt i morse då han hade kissat så mycket att han var blöt upp på ryggen *stackare*
Men det är väl dags att få arslet ur vagnen. Ska väl städa lite om Maja inte misstycker, och så ska jag försöka slänga i barnen i badet med. Hugo luktar gammal spya och Maja gammal blöja...då är det kanske dags =)

Igår var vi iväg hela dan kändes det som. Först var det City Gross och sen bar det av till Linköping en sväng till Plantagen och Skopunkten. Var inte hemma förän vid 7-tiden på kvällen och då var jag helt slut =)

Vad ska man hitta på idag annars då? Gustaf är iväg med Jens och "farfar" och räknar älgbajs... Och det är säkert lika kul som det låter i det här vädret =)

Vill att det ska vara SOL så man kan vara ute utan att bli dyngsur...och så vi kan måla staketet klart med. Tror Gustaf hann klart borstningen igår så nu är det bara att måla när vädret tillåter. Det var riktigt kul när man väl kom igång.

Tror matvraket håller på att vakna så det är väl bäst att skaka en flaska. Fattar inte hur mycket han äter, ibland blir jag fasen orolig, det verkar inte finnas någon botten i honom. Han är 3 veckor snart och äter 130 ml var 3:e timma ungefär...och ibland vill han ändå ha mer... Vet att Maja fick man verkligen truga i mat, hon åt knappt 60 ml åt gången...högst var 4:e timma. Men det är ju så olika, och det som inte får plats, det kommer ju upp igen. Och även att man ser lillfisen varje dag ser man verkligen att han växt ganska mycket sen vi kom hem =)
Jag och BVC tanten tyckte inte att jag behövde gå så ofta, han går ju upp och växer som han ska, och det är skönt att slippa springa en gång i veckan, speciellt när Maja är med och alltid tror att hon ska få spruta och blir jätte ledsen =(

Dagis gick förresten skitbra i onsdags. Var i Motala först för hörselkontroll med Hugo, och Maja var jätte snäll och höll Hugo i handen ifall han skulle bli ledsen =)
Påvägen hem satt hon bara och gapa att jag inte fick åka hem, hon skulle minsann till dagis!!! =)

Nej bäst att ta en cigg och en kopp kaffe innan HuggeBugge blir galen =)


Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Sv; Tack gumman! Ja visst går tiden fort! Nästan skrämmande! :P

Hör av dig nästa gång du är i stan! :P

Kramar

2010-05-15 @ 21:05:07
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0